JA OVDE NE VIDIM GOSPODINA: Miljana Kulić skockala se za emisiju "Narod pita" i ignorisala Mišela Gvozdenovića (VIDEO)

Gosti večerašnje emisije "Narod pita" su Miljana Kulić i Mišel Gvozdenović koji se susreću prvi put posle četvrte sezone "Zadruge".

- Miljana, dobro veče, kako si? - pitao je voditelj Darko Tanasijević na početku.

- Drago mi je i zadovoljstvo mi je što gostujem ovde kod tebe. Već imam neke zamerke za tebe ali mi uvek rešimo problem. Sada si se ti malo uzvezdio, pa nećeš da me ispoštuješ - rekla je nasmejano Miljana.

- Pustila si mi čak i pesmu iz auta: "Vidimo se daso"! Lepo izgledaš večeras - rekao je Darko Miljani.

- Sa moje leve strane neko ko je Miljani bio jako drag, to je Mišel Gvozdenović. Drago mi je što si ovde, večeras ti je prvi put kod nas, kako si? - pitao je Tanasijević.

- Treme nema, razbio sam to u Zadruzi i drago mi je što te vidim i što sam tvoj gost - odgovorio je Mišel.

- Obećavamo sjajan provod, totalno raksinkavanje i ludilo večeras, jedva čekamo da vidimo na čijoj ste strani - naveo je voditelj.

- Primetio sam, niste se pozdravili pri susretu? - dodao je Darko.

- Bilo je dosta tu svađa i svega, nemam problem da joj se javim, ali nema ni potrebe, pošto vidim kako se ponaša - rekao je pevač.

- Ja sam očekivala gospodina ovde, ali eto. Očekivala sam Kristijana, ovako samo jedan i to je Darkić. Jedva čekam da ga vidim, moram priznati. Svašta je izrekao na moj račun. Što se tiče Mišela ne pripremam se ništa, ja sam stalno na televiziji snimam i ne treba mi priprema - navela je Miljana.

- Da li bi joj pomogao malo oko pevanja, neke časove da pospeši tehniku, da bude bolja? - obratio se Darko pevaču.

- A ne, pored živog Darka Lazića neće Mišel sigurno, meni će sve on da pomogne - ubacila se Miljana, ne dozvolivši da Mišel dođe do reči.

- Pevanje dar od boga zaista, niti može taj iks faktor da se nauči, ali svako može da se bavi čim hoće, ja joj zaista želim svu sreću, šta god da započne - zaključio je pevač.

- Hvala ti Mišel i ja tebi svi želim sve najbolje - dodala je Miljana.

 

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.