BAŠ SI DOBRA BEBA, MALO LIČIŠ NA MAMU, AL' VIŠE NA LUBENICU: Stevan Piale posvetio pesmu ćerki Rosi povodom prvog rođendana i oduševio kolege (FOTO)

Glumac Stevan Piale, posvetio je pesmu naslednici Rosi povodom njenog prvog rođendana, a stihovima je posebno oduševio kolege na društvenoj mreži Instagram.

- Čudno neko vreme došlo, iz nehata pesnik postah, još ovu ću da napišem i onda ću reći dosta! Evo sad još jedne pesme, jer nalaže tako pravda, Una je u petak dobi, ova tebi sad pripada. Ćao, Roso, ovde tata i pišem ti ovu pesmu... Ne znam kad ćeš da je čitaš, ali s leve čitaj na desnu... Na godini prvoj hvala, baš si dobra neka beba, nećemo te zameniti, jer nam bolja ič ne treba. Već godinu punih dana ja se divim tvome licu, malo ličiš ti na mamu, al više na lubenicu. Ne zameram, konstatujem, lubenica baš si slatka... Viđao sam to povrće... Ti lepša si od ostatka. A što se manira tiče, sjajna si, tu stavljam tačku i kad ližeš Cilit Benga i kad cuclu umačeš u mačku. Nadam se da čitaš ovo i da nisi odustala, jer dok pišem, ispred mene... na glavu si opet pala. Stigli smo do kraja pesme, ne znam samo da li se shvata, svašta pišem a sve se mislim... Roso, voli te tvoj tata.

"Savršenstvo, i pesma i Rosa, a i mama tata", "Joj, slatkoće", "Bravo, tata", nizali su se komplimenti fanova i kolega.

Podsetimo, Stevan je ćerkicu dobio sa dugogodišnjom partnerkom Unom, u koju se, kako kaže, zaljubio na prvi pogled.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stevan Piale (@stevanpiale)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: stevanpiale/Instagram

Pogledajte još