ISTINA O LJUBAVNOM TROUGLU: Filip Car progovorio o odnosu sa Majom Marinković i Markom Janjuševićem Janjušem

Trenutno najpoznatiji ljubavni trougao u regionu su svakako Filip Car, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, koji su nakon izlaska iz četvrte sezone popularnog rijalitija poptpuno zamenili uloge na iznenađenje mnogih.

Naime, Maja je nakon izlaska iz Zadruge i raskida sa Janjušem postala izuzetno bliska sa Carem, međutim spekuliše se da je Car zapravo samo paravan za pomirenje Maje i Janjuša.

Filip Cara otvoreno je rekao kako sada stoje stvari, da li se nakon svega čuo sa Markom i zbog čega je ovih dana tužan.

- Nismo razgovarali ni jednom, sreli smo se, ali se nismo ni pozdravili... Tužne su neke stvari koje su se desile između nas dvojice, ja ih prvi nisam uradio. Nikome nikad nisam paravan bio! Ja sam sa Majom prijatelj, volim da se družim s njom kao i u Zadruzi, sada smo još bliži, odgovaramo jedno drugome u druženju. Oboje smo iskreni! Možda i moji postupci nisu nekad najispravniji, ali nikad ne povređujem ljude prvi, a kada me povrede ili izdaju znam biti svakakav... Nemam baš vremena da pratim više te gluposti. Idem danas kod rodbine u Novi Sad i malo duže ću tamo boraviti. Tužan sam jer ne mogu u Hrvatsku... Čekam da mi prijatelji dođu, a najviše čekam Bruna. On bi ovih dana trebalo da dođe, moram sa njim da razgovaram... On jedini može da me usmeri i njega jedino poslušam, on mi je kao drugi otac - zaključio je Filip Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: filip_car_capo_ck/Instagram

Pogledajte još