SLAVIMO LJUBAV: Marija Kilibarda uživa sa dečkom na odmoru (FOTO)

Voditeljka Marija Kilibarda već godinu i po dana je u emotivnoj vezi sa Branislavom Vučelićem, sinom političara i predsednika FK "Partizan" Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović. Četrdestogodišnja Beograđanka uspešno je skrivala svoju ljubav od medija, te nije iznosila detalje iz svog privatnog života, niti objavljivala fotografije sa izabranikom.

Međutim, izgleda da zgodna TV voditeljka više ne želi da skriva ljubav. Naime, ona trenutno uživa na godišnjem odmoru, gde joj društvo pravi Bane, a juče je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je u zagrljaju svog dragog i zajedničkih prijatelja uz komentar:

- Slavimo ljubav i prijateljstvo - poručila je šarmantna crnka, a usledili su brojni komentari oduševljenih fanova, ali i poznatih ličnosti, odnosno Marijinih prijatelja koji su presćeni zbog ovog njenog poteza.

- Meni je Branislav uneo takav mir i spokoj, ali i sigurnost i ljubav, verovatno u najluđem i najizazovnijem periodu mog života. Doduše, svačiji život je bio turbulentan zbog aktuelne situacije. U takvom trenutku desio mi se neko ko mi je doneo spokoj, a to je neprocenjivo - rekla je jednom prilikom Marija za "Story", aludirajući na pandemiju koronavirusa.

Podsetimo, Marija Kilibarda bila je udata za košarkaša Vladimira Radmanovića. Par se venčao 2016, a razveo već 2017. godine. Od početka 2020. godine u vezi je sa Branislavom.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još