OD TOG DANA SAM SE PROMENILA, POSTALA SAM SLABIJA: Sanja Stanković u suzama progovorila o teškoj saobraćajnoj nezgodi koju je preživela

Bivša zadrugarka Sanja Stanković pre tačno godinu dana doživela je saobraćajnu nezgodu.

Atraktivna plavokosa dama sinoć je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram progovorila o nemilom događaju.

Stankovićeva se na ivici suza obratila svojim fanovima i objasnila zbog čega 15. avgust smatra svojim drugim rođendanom.

- Danas slavim svoj drugi rođendan, na današnji dan pre godinu dana ja sam preživela paklenu saobraćajnu nezgodu. Samo hoću da kažem niko od nas ne zna koliko će rođendana još slaviti zato svaku svoju priliku iskoristite da pomognete nekome, pozovete porodicu i prijatelje i kažete kako ih volite. Život može da bude previše kratak - rekla je Sanja kroz suze.

Takođe, Sanja je svojim pratiocima poslala snažnu poruku.

- Bitno je da radiš sve ono što te ispunjava. Voli, ne mrzi, pomozi, jer nikad ne znaš šta nosi dan, a šta noć. Pre tačno godinu dana sam preživela pakao. Zbog toga sam se promenila... postala sam slabija. Šta god da vam se desi... bori se, ne odustaj, digni glavu i veruj u sebe. Kao što sam ja počela. I pažljivo vozite - napisala popularna dvadesetosmogodišnjakinja kraj fotografije svog slupanog automobila.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: mrs_s.happy/Instagram

Pogledajte još