NAKARADNA SAM I STARA DA BIH BILA GOLA, A NEKADA SAM BILA LEPA: Nikolina Pišek pokazala savršeno telo u kupaćem kostimu i otkrila kako provodi vreme sa ćerkom na plaži (FOTO)

Voditeljka Nikolina Pišek vrele avgustovske dane provodi u rodnoj Hrvatskoj, a za ovogodišnji odmor izabrala je Palmižanu, gde uživa u društvu svoje mlađe ćerke Une Sofije.

Zgodna Nikolina na svom Instagram profilu sa pratiocima rado deli trenutke sa odmora, a na sve zlurade komentare koje joj povremeno upućuju danas je dala i odgovor.

- Još jedna s omiljene plaže ovog leta. I znam da nemam karton pod gu*icom, da sam verovatno prestara da bih bila gola, prefotošopirana i nakaradna, a nekad sam bila lepa. Ne možeš narodu udovoljit'! Niti želim. Jer sam najsrećnija kada udovoljavam sebi i svojim ljudima - napisala je četrdesetpetogodišnja Zagrepčanka.

Inače, supruga srpskog biznismena Vidoja Ristovića nekoliko dana pre ove, objavila je još jednu fotografiju sa iste plaže i napisala da je srećna kada je tu sa svojom naslednicom.

Autor: Nadlanu.com
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još