NE ZNAM DA LI SE POZNAJEMO ILI NE: Dragana Mirković progovorila o odnosu sa Svetlanom Cecom Ražnatović (VIDEO)

Dragana Mirković juče je održala pres konferenciju povodom svog velikog koncerta koji će se održati u petak, 20. avgusta u Kragujevcu. Folk pevačica sprema pravi spektakl za svoju mnogobrojnu publiku, a za novinare je pričala o raznim temama i odgovorila na sva pitanja koja interesuju javnost.

Dragana se, između ostalog, dotakla svog odnosa sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović. Ona se prisetila i čuvene rečenice koja je svojevremeno kružila društvenim mrežama "Da li se poznajemo ili se ne poznajemo?"

- U kakvim smo odnosima? Ja stvarno ne znam da li se mi poznajemo ili ne poznajemo. Ono što mene čini mirnom i staloženom, ne plašim se ni jednog pitanja i ničega, to je da ja nikada nijednu ružnu reč nisam rekla protiv te žene. Znači nikada, nažalost ona jeste, nešto poprilično loše je uradila na svojoj slavi pre dve godine, ne znam zašto i čime izazvana. Zbog toga mi je mnogo žao, jer to je bilo bespotrebno, apsolutno. Stvarno ne znam šta joj je bilo, mora da je bila nešto nervozna, jer ne vidim drugi razlog - priča Mirkovićeva, pa nastavlja:

- Reći: "Dobro veče", ne vidim da je to neki izazov, da vas neko stvarno onako izvređa pred svima na konferenciji za štampu, ali Bože moj, to je njeno pravo. Ako je ona tako osetila, želela, slobodno. Ja se dobro osećam, ja ovako funkcionišem u životu, ja idem uzdignute glave, mogu da prođem svuda bez telehranitelja, ja znam šta sam govorila u životu, šta sam radila u životu... Ja stvarno nemam razloga da se nečega plašim u životu i da se plašim pitanja, tačno znam šta sam pričala. Ja nikada ništa loše nisam rekla, stvarno ne znam otkud to... Da li je nju neko nešto slagao, neko nešto rekao? Pojma nemam - rekla je Dragana Mirković.

Izvor: Pink.rs
Foto: dragana_mirkovic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.