PREŽIVELA SAM JE*ENI PAKAO: Tara Simov objavila video snimke u kojima Nenad Aleksić Ša razvaljuje vrata kupatila u kome se ona sakrila (VIDEO)

Bivša zadrugarka Tara Simov na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila je sinoć video snimke u kojima se može čuti kako njen bivši dečko Nenad Aleksić Ša razvaljuje vrata od kupatila u kome se ona u tom trenutku nalazila.

Naime, bivši učesnik "Zadruge", novinar Marko Đedović otkrio je da mu je bivša prijateljica Tara Simov priznala da su se između Aleksića i nje dogodile ružne situacije, te da je bilo nasilja i fizičkog kontakta, a da ju je Ša jednom prilikom jurio po kući sa nožem u ruci.

Simova je, iznervirana što se priča o njima, objavila nekoliko snimaka gde se čuje kako Ša pokušava da uđe u kupatilo, a u jednom trenutku ga je Tara upitala da li on to nosi nož.

- To što nisam pi*ka da kukam svima po porukama ko što je on to radio i navlačio gnev naroda na mene ne znači da mi je bilo lako u celom ovom odnosu. Preživela sam je*eni pakao na zemlji samo što sam htela da nekome pomognem. Bog je velik... - napisala je Tara.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: nenadaleksicsha/Instagram

Pogledajte još