BIO JE DIVAN PARTNER, ŽELIM MU SVU SREĆU SVETA: Severina se oglasila nakon razvoda od Igora Kojića

Severina i Igor Kojić podneli su zahtev za razvod zagrebačkom sudu i njihov šestogodišnji brak juče je zvanično okončan. Nikakvih komplikacija nije bilo, a kako su i sudovi rasterećeni zbog letnjih odmora sve je išlo ekspresno brzo. Sada se ovim povodom oglasila Severina.

- Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću sveta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neproverenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu da popravite - poručila je Severina.

O razlazu popularne pevačice i bivšeg fudbalskog golmana dugo se nagađalo u medijima, a prve informacije o razvodu pojavile su se još pre godinu dana. U početku su demantovali medijska nagađanja o svađama, ali kako već mesecima ne žive zajedno sve je bilo jasnije da je ljubavi došao kraj. Sada su u Zagrebu i razvedeni "na papirima", a reč je o sporazumnom razvodu.

Brak je trajao šest godina, bio je turbulentan kao i sve Severinine veze, a prva ozbiljnija nagađanja o kraju ljubavi bila je i navodna svađa pevačice sa članovima porodice Kojić u Beogradu. Šta se događalo iza četiri zida nije nikada do kraja objašnjeno, ali je nakon navodne svađe Severine i Olivere majke Igora Kojića pevačica prestala da dolazi u Beograd.

Izvor: Jutarnji.hr
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još