BIO SAM SAVRŠEN: Nenad Aleksić Ša progovorio o ljubavnoj vezi sa Tarom Simov (VIDEO)

Voditeljka Ivana Šopić sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila bivše zadrugare Kristijana Golubovića, Marka Janjuševića Janjuša i Nenada Aleksića Ša.

Sa popularnim reperom Ivana je razgovarala o njegovoj turbulentnoj ljubavnoj vezi sa Tarom Simov.

- Činilo se da si podetinjio pored Tare? - započela je Ivana.

- Brak me je malo usporio. Ja volim turbulentnije da živim, vruće - hladno. Kad je monotono dolazi do prezasićenja. I Ivani, a i meni je bilo monotono, ugušili smo brak, a i jedno drugo - rekao je Ša.

- Plaća se cena preljube, tebe je finansijski koštalo, ali na kraju nisi završio u srećnoj vezi i nije se isplatilo. Da li ti je žao? - dodala je voditeljka.

- Nije. Verujem da je sve zapisano. Bio sam u toj vezi koja je turbuletna i jeste mi žao što nije uspelo. Rizikuješ sve i na kraju dobiješ ništa. Uživao sam u toj vezi, ne mogu da kažem da nisam. Zaljubio sam se u Taru i žao mi je što se završilo na ovaj način, bukvalno smo zaratili. Sam kraj se desio na odvratan način, ali tako je trebalo da se desi. Život ide dalje. Ne zanima me nova veza, da ulazim u veze i vezice, prija mi da budem sam - rekao je Ša.

- Tara je najavila zabranu prilaska, da li si joj se javio nakon toga? - upitala je voditeljka.

- Nismo se čuli, ne pratim je i ne uhodim. Moram da budem iskren, mislim da sam bio savršen, pažljiv i brižan - rekao je Ša.

- I ona je, pustila je balone. Čim ga je pustila da se mačuje sa nama. Mogu da kažem kad je sve gotovo, ja mu šapnem da će ga ona čekati jer ona je ortak. Bacali su mu koske i za Mensura, ovog i onog. Ništa nisam hteo da mu govorim. Rekao sam da ne može da opstane veza zbog turbulencije i karaktera. Mene je Ša iznenadio koliko može da izdrži, znao sam da to neće dozvoliti napolju - nadovezao se Golubović.

- Veza nam je bila turbuletna, trudio sma se da budem dobar. Sve što sam tražio je ljubav i pažnja. Kad si u vezi, tražiš da budeš u vezi i da provodite vreme zajedno. Provodili smo malo vremena zajedno. Ja sam tražio da provodimo dosta vremena zajedno, da šetamo, putujemo... - dodao je Nenad.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.