SUD DONEO ODLUKU: Severinin sin Aleksandar provodiće podjednako vreme sa svakim roditeljem

Iza pevačice Severine Vučković je, kao što je i sama juče izjavila za Slobodnu Dalmaciju, najtužnijih i najtežih 20 meseci života i osam godina povlačenja po sudovima.

Uprkos tome, pevačica trenutno sija od sreće, a to nije mogla da sakrije ni na koncertu u Luštici u Crnoj Gori u nedelju, kad je najavljujući pesmu "Rođeno moje" sa širokim osmehom na licu rekla publici:

- Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma. Vi prvi znate, nije još ni objavljeno. Hvala na podršci svima. Pjevamo s veseljem!

Kako Slobodna Dalmacija saznaje od izvora bliskih pevačici, iako je juče na društvenim mrežama objavila zajedničku fotografiju sa sinom Aleksandrom, dečak će kod Severine doći tek ove nedelje i biće kod nje 14 dana.

Isti izvor je za pomenuti medij rekao i da je presuda Županijskog suda u Splitu donesena još 5. jula, a strankama je poslata u avgustu.

Kako je već objavljeno, Županijski sud je na Severininu žalbu doneo presudu kojom je preinačio presudu Općinskog građanskog suda u Zagrebu. Maloletni sin Severine i Milana Popovića, od sada pa nadalje, po pravosnažnoj presudi splitskog suda, 14 dana će živeti s majkom na njenoj adresi prebivališta u Zagrebu, te isto toliko vremena s ocem, i to takođe na njegovoj prijavljenoj zagrebačkoj adresi, što znači da ga Popović ne može odvesti u Srbiju.

Isto tako, iako je prvostepenom presudom bilo određeno da Severina Popoviću plaća 1.200 kuna mesečno za izdržavanje deteta, u ovoj pravosnažnoj odluci taj deo ukida, te niko nikome neće plaćati nikakvu alimentaciju, s obzirom na to da će dete živeti podjednako vremena sa svakim roditeljem.

Izvor: Slobodna Dalmacija/Nova.rs
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još