DA SE TO DESILO ODMAH BIH ZVAO POLICIJU I HITNU POMOĆ: Marko Đedović o navodnom pomirenju Tare Simov i Nenada Aleksića Ša!

Dok mediji bruje o navodnom pomirenju Nenada Aleksića Ša i Tare Simov, Marko Đedović tvrdi da od toga nema ništa, te da mu je Simova otkrila zbog čega se danas popodne sastala sa bivšim dečkom.

- Čuo sam se sa Tarom, nije došlo do pomirenja, on je došao samo da vidi kera na 15 minuta. To je Tarino kuče, oni su ga zajedno kupili, on je emotivno vezan za psa. Ša joj je doneo dve haljine koje su joj ostale kod njega. Oni su sada u korektnom odnosu. Ša bi se sa njom rado pomirio, ali ona neće s njim, ona voli Mateju i po ceo dan se dopisujemo i pričamo o Mateji. On je juče istetovirao onu patku na nozi i samo se peckaju međusobno. Lepša mi je veza Tare i Mateje bila i navijam za njihovo pomirenje - rekao je Marko i otkrio šta bi uradio u slučaju da se Simova zaista pomirila sa Aleksićem.

- Rekao bih joj da nije normalna i rekao bih joj da su oboje bolesni i da su za hospitalizaciju, zvao bih i policiju i Hitnu pomoć da ih odmah vode u Lazu, ali na posebno odeljenje, da ne budu zajedno - poručio je bivši zadrugar.

Izvor: Pink.rs
Foto: djedovicmarko_/Instagram

Pogledajte još