POKUPILA JE SVAKI MOJ OTPADAK: Mina Vrbaški oplela po Maji Marinković! (VIDEO)

Mina Vrbaški i Ermina Pašović gošče su večerašnje emisije "Narod pita", a Milan Milošević večeras nalazi se u ulozi domaćina, nakon duže pauze.

Mina je na samom početku prokomentarisala bivše ljubavi, najpre Mensura Ajdarpašića, koji ulazi u petu sezonu "Zadruge":

- Nema šta ja da komentarišem, ne želim da pričam ništa loše, da mi se ne bi vratilo - rekla je Mina kratko.

- Mina je mene blokirala zbog Mensura, kada smo izašle iz "Zadruge 3", jer je ona tada bila u vezi sa njim, ali mi nismo imali nijedan konflikt - otkrila je Ermina.

- Mina, rekla si da Maja skuplja tvoje otpatke - dodao je Milan.

- Znam kome priča pred ulazak da treba da čuva Cara, ali mene to zaista ne interesuje, ja se bakćem svojom pesmom, imam svoju vezu za koju sam se maksimalno dala, ali je istina, svaki moj otpadak je uzela. Ja ne kačim storije ni za jednu osobu iz "Zadruge", oni najviše vole da gledaju u moje dvorište, ja sam bila iskrena i transparentna, to je mene koštalo, vi svi pokazujete vaša lica, meni je lepo bez vas - prokomentarisala je Mina.

- Maja mi je poslala poruku tokom emisije da je istina ona prva verzija, da je Dragana nju pokušala da snima, pa je zbog toga počupala i ošamarila - obelodanila je Ermina.

Izvor: Pink.rs
Foto: minavrbaski/Instagram

Pogledajte još