FLERTOVALI I SVAĐALI SE VEĆ U STUDIJU: Prvih sedam zadrugara uselilo se u Belu kuću u Šimanovcima (VIDEO)

Večeras počinje "Zadruga 5", a prva takmičarka koja će se useliti na velelepno imanje u Šimanovcima je Dalila Dragojević. Ona u poslednju sezonu ulazi sa svojim suprugom Dejanom Dragojevićem. Bračni par učestvovao je u trećoj sezoni, a sada ulaze da, kako kažu, isprave grešku koju su tada napravili - naime, Dragojevići su pobegli iz šimanovačke Bele kuće.

Još jedan povratnik stiže u "Zadrugu", košarkaš Marko Janjušević Janjuš, vraća se u Belu kuću da, po sopstvenoj tvrdnji, ispravi sve greške iz prethodnih sezona i pokaže narodu svoje drugo lice.

Četvrta učesnica je sedamnaestogodišnja Milica Veselinović iz Varvarina. Ona je najmlađa ovogodišnja takmičarka, za sebe kaže da ima podršku porodice i jasan cilj - da postane poznata.

Irma Sejranić, pevačica i rijaliti učesnica, kaže "da je ekološki osvešćena i da je došla u "Zadrugu" da reciklira smeće iz prethodnih sezona". Njeni roditelji će večeras saznati da ulazi u rijaliti i tvrdi da, zbog bolesnog oca, pred kamerama neće imati seks.

Sanja Grujić, zubni teničar iz Sremske Mitrovice, kaže da je porede sa starletom Tamarom Đurić, u potrazi za novim emotivnim partnerom, ali veruje da se u "Zadruzi" neće tako lako zaljubiti, posebno ne u nekog od oženjenih takmičara.

Stefan Karić, zavodnik koji je u prošloj sezoni osvoji srce Jovane Ljubisavljević, vraća se u Šimanovce, iako je letos obećao da više neće ulaziti u rijaliti, došao je da pokaže ljudima da može da bude i "solo igrač" iako je konačno u stabilnoj ljubavnoj vezi.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još