LJUBAVNI POHODI: Kako osvojiti svaki znak Zodijaka?

Ako ste se ikada pitali koji je najbolji način da nekog osvojite "na prvu", zvezde imaju odgovor. U nastavku pročitajte kratki vodič o tome kako osvojiti svaki horoskopski znak.

Ovan

Biće oduševljeni ako im organizujete neku fizičku aktivnost, kampovanje ili izlet.

Bik

Njihova sreća ne poznaje granice ako partner ulaže posebne napore kako bi im udovoljio. Iznenadite ih u spavaćoj sobi s nekoliko aromatičnih sveća, svilenom posteljinom i bocom vina.

Blizanci

Pronalaze romantiku u svakoj sitnici! Jednostavno uzmite slobodan dan za njih, organizujte filmski maraton uz dobru hranu i šapnite im nešto slatko na uvo...

Rak

Ljudi rođeni u znaku Raka ne vole da izlaze iz svoje zone komfora. Moglo bi da im prođe zajedničko kuvanje obroka, odlazak u kratku šetnju...

Lav

Nepopravljivi romantičari koji će pasti na večeru uz sveće i živu muziku, ako je moguće. Udelite im pokoji kompliment i gledajte kako vam padaju pred noge. Oni vole da budu u centru pažnje.

Devica

Perfekcionisti su i vole da je sve oko njih organizovano. Ako želite da ih impresionirate, pomozite im da preslože ormar, očiste kuhinju...

Vaga

Voli romantiku i traži da partner ceni trud koji ulažu u vezu. Jedna od najromantičnijih stvari koju možete da uradite za Vagu jeste da joj napišete romantično pismo u kojem ćete navesti zašto je volite i zašto je vaša veza tako posebna.

Škorpija

Vole da borave u prirodi, pa će im oči zasijati ako ih odvedete negde na izlet, plivanje ili vožnju čamcem.

Strelac

Vole da putuju i iskuse nove stvari. Odvedite ih na mesto koje nikada nisu posetili ili organizujte da isprobaju nešto novo.

Jarac

Vole tradicionalnu romantiku, odnosno oduševiće ih buket ruža, čokolada, plišana igračka i rukom pisana poruka.

Vodolija

Voli druženja s prijateljima, pa ćete ih oduševiti ako im organizujete neko u opuštenoj atmosferi. Zahvaliće vam se posle kad se nađete sami u spavaćoj sobi.

Ribe

Najromantičniji znak Zodijaka uživaće u toploj kupki s puno pene i filmskom maratonu uz mnogo maženja.

Izvor: Večernji.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još