I DALJE MI JE TEŠKO, NISAM IZAŠAO NA GROBLJE: Igor Lazić Nigor oglasio se na godišnjicu Gruove smrti

Reper Dalibor Andonov Gru poginuo je na današnji dan pre dve godine, u 46. godini.

Njegov najbolji prijatelj, Igor Lazić Niggor, na godišnjicu njegove smrti govori da ni danas ne može da se pomiri sa činjenicom da repera više nema, te da je redovno u kontaktu s njegovom suprugom Danicom Andonov.

Niggor je bio sprečen da prisustvuje godišnjici Gruove smrti jer je u rodnom Kotoru, ali je za njegovu dušu upalii sveću u crkvi.

- Kad neko kaže da je prošlo dve godine, nije mi jasno, a to se desilo i to je istina. Ne mogu da se povežem sa tim. Nažalost, tako je – kako je. Mi smo tu koji smo živi da se trudimo da ne zaboravimo Dalibora, da sve što je radio i postigao u muzici, ali i kao čovek, čuvamo i ne dozvolimo da padne u zaborav. Teško je kad izgubiš takvog prijatelja i čoveka. Čovek tada ostane bez reči, ni sam ne zna šta bi rekao i uradio. Nisam tu i nisam izašao na groblje sa rodbinom i prijateljima, ali sam zapalio sveću. To je nešto što sam trenutno mogao da uradim, a gore pokojnicima mnogo znači to da današnji dan - rekao je Nigor.

Podsetimo, Gru je poginuo prilikom vožnje kajta. On je od jakih udaraca u vodu prilikom košave zadobio dva preloma kičme, nakon čega se udavio. Iako su njegovi drugari brzo reagovali, nisu uspeli ništa da učine.

Bio je ljubitelj adrenalina i ekstermnih sportova, motora… Osnivač je hip-hopa u Srbiji, a među kolegama i narodom bio je voljen i omiljen.

Tri dana kasnije sahranjen je na groblju Orlovača u prisustvu porodice, kumova, prijatelja, saradnika i brojnih obožavaoca, a danas se navršava dvogodišnjica od njegove smrti.

Izvor: Nova.rs
Foto: niggorlegalazic/Instagram

Pogledajte još