ZANEMARIO SAM NJENU PROŠLOST, BILA MI JE SVE: Mensur Ajdarpašić progovorio o vezi sa Minom Vrbaški i uporedio je sa Milicom Veselinović (VIDEO)

Sinoć je u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcoma održana emisija "Pitanja novinara" koju je vodila Dušica Jakovljević. Pripadnica sedme sile postavila je pitanje za Milicu Veselnović.

- Rekle si u profilu da si došla u "Zadrugu" da dokažeš da sve devojke nisu kao Mina Vrbaški, a onda si se smuvala sa Mensurom, spavala sa njim. Jesi li uspela u toj nameri?

- Ja to nisam tako rekla, rekla sam da ne ulazim sa pričom koju je Mina imala - rekla je Milica.

- Baš si tako rekla. Je l' ti smatraš da si bolja od Mine Vrbaški - glasilo je sledeće pitanje:

- Ja nju ne znam, ima razlike između nas. Ja smatram da sam bolja od nje. Imam bolje postupke od nje - rekla je Milica, a onda ju je novinarka pitala koja je razlika između njih dve.

- Ja imam bolji karakter od nje. Smuvala sam se sa Mensurom i mene je to iznenadilo - rekla je Milica.

- Mensure, ti si Milicu nazvao Mina - upitala je novinarka.

- Ja sam hteo da je nazovem Mimi, ali je izletelo. Ja nemam emocije prema Mini. Dešava se to da sam se prisetio nekih momenata. Moram da kažem da ja Milicu ne znam, tek treba da se upoznamo, mada ona je mlada. Moram da kažem da se razlikuje od nje i da nije imala šanse da se nađe u nekim situacijama u kojima je bila Mina - pričao je Mensur.

- Ja nisam imao na umu to koliko ona ima godina, mene je privukla njena dobrota, a ona i ja smo slični. Ja sam veliko dete, a mnogo mi prija njena pažnja i dok gledam njeno ponašanje, i ona je jako zrela za svoje godine, a onda vidim da jako poštuje svog momka. Meni ništa nije zasmetalo - pričao je Mensur.

- Šta bi tebi to zasmetalo - upitala je novinarka.

- Ne volim lako pristupačne devojke. Volim da se družimo, pričamo, da smo ljubazni, ali do neke granice, da se ne preteruje. Ne bih voleo da se predstavljam u mnogo gorem svetlu. Ja ne bih da šaltam devojke, da se igram sa njihovim emocijama. Ja to ne radim, ali da hoću to, potrudio bih se. Meni treba zagrljaj iskren, poljubac iskren - pričao je Mensur, a onda je Miljana Kulić rekla da je ona tu za njega.

- Znam Miksi, ali meni ona prija. Meni su rekli da se ne upuštam u veze, ljubavi, jer je to kobno po mene, ali meni se desilo ovo, jer vidim da je Milica jedna kulturna, lepa, fina devojka. Nije sve u površnosti. Voleo bih da imam pored sebe neku sigurnost, iskrenost, poštovanje, zagrljaj, a ja znam koliko toga mogu da pružim. Ja sam srljao u veze u "Zadruzi 3", a onda sam naišao na devojku koja je meni radila u glavi i predao sam se, bio sam jako zaljubljen u nju, voleo sam je, a možda donkele nije bila za poštovanje, ja sam nju poštovao. Njoj sam sve dao, bila mi je sve. Skakao sam sebi u stomak kada sam prelazio preko njene prošlosti, ja se nisam igrao sa tim. Govorio sam da ću biti tu za nju, i boriću se za nju, lako je danas lako iskoristiti devojku i šutnuti je, ali meni to nije potrebno, ja sam se borio za nju. Ovde ima mnogo starijih devojaka od Milice, koje mnogo pričaju a nisu nikakav primer. Meni nije jasno kako one pričaju o moralu, a sve su same rekle. Tu su Irma, koji je primer kako sa 35 godina biti u rijalitiju, šta ona radi u rijalitiju - govorio je Mensur.

- Ja sam njemu rekla mnogo toga, on mnogo voli atraktivne devojke, jake devojke. Ja imam lične frustracije, i to ne krijem, moram da kažem da se meni Mensur dopada, ali mislim da preteruje u mnogim stvarima. On traži devojke koje može da kontroliše da bi se oprao od prošle sezone - rekla je Irma.

- Ja moram da kažem da nisam ušao u vezu sa Milicom da bi to trajalo kratko. Meni treba veza, sviđa mi se ova devojka, što bih bio sam. Ja sam odbio "Zadrugu 4" da ne bih bio pored bivše, mogao sam milion puta da uđem, ali nisam. Zavoleo sam Milicu, i nisam hteo da bežim do nje, a videćete sve vremenom. Ja nisam kriminalac, mafijaš, budite svi veći od mene, ali znajte jedno, ne dirajte meni voljenu osobu, meni radite šta hoćete, ja vam sve opraštam vezano za mene, ne pretim vam, nikada u životu neću oprostiti nijednu uvredu upućenu njoj (Milici), taj će imati problem sa mnom - rekao je Mensur.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.