BUDITE U TRENDU: Nosite teksas košulju na pet načina

Teksas košulja je najveći saveznik na prelazu između dve sezone i to je jadan od najisplativijih komada garderobe u vašem ormaru.

Predstavljamo vam spisak sa razlozima da već danas nabavite teksas košulju.

1. Teksas košulja je svestrani prelazni komad između godišnjih doba

Košulja od teksasa sa dugim rukavima ostaje u ormaru i nosi se tokom cele godine. Možete je lako nositi u hladnim danima između zime i proleća ili leta i jeseni.

2. Lepo pristaje kariranim pantalonama

Da li ste kupili par kariranih pantalona ove sezone, ali sada ste u nedoumici kako da ih nosite? U kombinaciji sa teksas košuljom će izgledati odlično. Ova kombinacija dozvoljava raznovrsnu obuću - čizme, patike i cipele. Odlično ide i uz leopard print.

3. Ide odlično uz suknju

Skoro svaka vrsta suknje može dobro funkcionisati sa ovom košuljom. Košulja od teksasa stvara drugačiju vibraciju, pa je odličan komad za putovanje kada želite da nosite istu suknju na različite načine.

Foto: Ilustracija/Pexels.com

4. U kombinaciji sa majicom

Nosite sa sobom teksas košulju na dan kada očekujete da će temperature biti hladne, a zatim tople, a zatim ponovo hladne. Možete je navući preko majice i izgledati sređeno i ležerno, u isto vreme.

5. Slojevi, slojevi

Ako tražite udobnu košulju koju ćete nositi ispod džempera za dodatnu toplinu i stil, ne tražite dalje od teksas košulje u svojoj garderobi. Lepo povezuje izgled. Zavijte manžetne preko rukava džempera i ostavite rep košulje izložen radi dodatnog stila.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još