PA, DOBRO, ŠTA, LAGANO: Filip Car oduševljen rođendanskim poklonom koji mu je poslala Maja Marinković (VIDEO)

Danas je poseban dan za dvoje stanara Bele kuće - Anđelu Đuričić i Filip Cara, koji proslavljaju svoje rođendane. Veliki šef poslao je pismo, čestitao rođendan Anđeli i Filipu, a zatim ih obavestio gde će se proslava održati. Pismo je pročitao ovonedeljni vođa Đole Kralj.

- Dragi Anđela i Filipe, Veliki šef vam čestita rođendan, želimo vam mnogo zdravlja, sreće i ljubavi. Proslave oba rođendana će se obaviti u "Dubiozi", tako da možete krenuti ka tamo - glasilo je pismo.

Filipa je, između ostalog, sačekala i torta sa lemurima, a opšte je poznato da je to njegov nadimak za Maju Marinković.

- Vidi ga lemur - prokomentarisao je Stefan Karić.

Na torti je pisala i dobro poznata Majina izreka: "Pa, dobro, šta, lagano".

Filip je dao Staniji Dobrojević čestitku Maje Marinković, sa kojom je u nedefinisanom odnosu, a koja mu je poslala tortu na kojoj je napisala čestitku.

- Hvala ti puno Josipe, hvala puno brate - zahvalio se Filip na čestitkama, pa je na Stanijin zahtev, našao Majinu čestitku i dao joj, pa je prokomentarisao:

- Nekako mi deluje da mi ona nije to napisala - rekao je Filip Staniji, a Dobrojevićeva je počela u sebi da čita čestitku.

- Jako je lepa torta - dodala je Aleksandra Subotić, što je Filip potvrdio.

- Čitaj malo između redova - posavetovala ga je Matora.

- Jako je inteligentno napisala, sve između redova. Što se trošila i kupovala mi parfem. Srećan sam, iskreno - rekao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još