ONLINE ŽIVOT: Kako se horoskopski znaci ponašaju na društvenim mrežama?

Kao i u ostalim stvarima u životu, kada pričamo o tome kako se znaci Zodijaka ponašaju na društvenim mrežama, svaki predstavnik horoskopa je priča za sebe.

Neki svoj život prenose do detalja, dok drugi sliku o sebi preuveličavaju i na neki način lažu sami sebe.

Ima i onih slučajeva koji društvene mreže koriste isključivo za poslovne aktivnosti, ali i onih kojima Internet služi kako bi nekoga "uhodili".

Šta po ovom pitanju kaže horoskop? Kako se svaki horoskopski znak ponaša na društvenim mrežama?

Ovan

Oni su fokusirani na sebe i žele da se prikažu u najboljem svetlu, pa često prave fotke sa efektima pre nego što ih objave. Pre nego što ih neko označi na fotografiji, oni to prvo moraju da odobre, a moraju da znaju i šta se dešava, ko je sa kim, kako izgleda i slične stvari.

Bik

Pripadnici ovog znaka vole da objavljuju lepe fotografije luksuznih stvari, hrane i mesta. Ne vole kada drugi stavljaju patetične stihove i pesme, ali su uključeni u sve grupe koje su u trendu. Ne stavljaju mnogo slika, ali brišu tuđe komentare koji im se ne dopadaju.

Blizanci

Blizanci su prvaci na društvenim mrežama – oni stalno bombarduju slikama sebe, svoje dece, partnera ili izveštavaju o svim svojim emotivnim stanjima. Društvene mreže ne shvataju ozbiljno, već kao način za "ubijanje" dosade, pa najčešće svojim objavama idu na živce svim prijateljima.

Rak

Mnogi Rakovi preziru društvene mreže i maksimalno ih izbegavaju, a kada ih koriste, njihove objave su pomalo čudne, pa im zato služe samo da prate ljude sa kojima su izgubili kontakt. Kada je reč o značajnim događajima kao što su rođendan deteta, brak ili slično, znaju da se pohvale.

Lav

Isto kao i u realnosti, tako i na društvenim mrežama, Lavovi vole da privlače pažnju. Umeju da preteraju sa objavama fotki na kojima su najčešće u provokativnim pozama. Redovno prate tuđe profile, ne propuštaju nijednu fotku i svuda možete videti njihove lajkove.

Devica

Device prate trendove i trude se da budu u toku, pa imaju profile na svim društvenim mrežama, ali ni na jednoj ne otkrivaju svoju privatnost. Više vole da objavljuju stvari povezane sa društvenim i političkim pitanjima, nego svoje slike. Nikada se ne čekiraju kako niko ne bi mogao da prati njihov trag.

Vaga

Njihovi profili uvek izgledaju predivno i šareno, uvek objavljuju umetničke fotke sa posebnim efektima zbog kojih izgledaju jedinstveno. Imaju mnogo onlajn prijatelja, ali ne koriste društvene mreže u toj meri kao što na prvi pogled izgleda. Omiljena aktivnost im je blokiranje ljudi, a posle pregledanja tuđih objava, zaključuju da su svi dosadni.

Škorpija

Postoji dva tipa Škorpija – jedan tip preteruje u korišćenju društvenih mreža, a drugi tip ih koristi samo da vidi šta se dešava kod drugih. Prvi objavljuju sve i svašta da bi oduševljavali druge, a drugi imaju stroga ograničenja u delu za privatnost, pa skoro niko ne može da vidi šta ima na njihovom profilu.

Strelac

Oni najčešće objavljuju humorističke postove, rade svakakve testove ličnosti i dele rezultate na profilu. Ne postoji tuđa objava koju oni nisu komentarisali, društvene mreže su za njih zabava, iako ponekad znaju da objave neku provokativnu fotku kako bi im lajkovi "nabildovali" ego.

Jarac

Oni uvek obraćaju pažnju na to kakav utisak ostavljaju, pa znaju da se naljute na prijatelje koji im ponekad na zid stave neku smešnu fotku ili neukusan komentar. Ne objavljuju mnogo slika kako ne bi ostavili utisak da samo "vise" na telefonu, a profile koriste za promociju profesionalnih dostignuća i kriju ljubavni život.

Vodolija

Vodolije takođe najčešće objavljuju smešne video snimke, fotke i viceve. Često se služe i porukama i mudrostima koje komentarišu sa prijateljima. Ima perioda kada su aktivni svaki dan, a zatim na duži period zaborave na profil. Fotke objavljuju iz zabave i uopšte se ne brinu kako izgledaju.

Ribe

Kao jednom od najkreativnijih znakova, Ribama je važno da im profil izgleda originalno. Stavljaju fotke sa prijateljima i porodicom, ali ne i previše selfija jer ne žele da tako privlače pažnju. Ljubitelji su inspirativnih citata i objavljuju omiljene pesme. Posle teškog raskida može se desiti da stave i nekoliko srceparajućih statusa.

Izvor: Luftika
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još