GENERALNO MRZIM MUŠKI ROD, RANA JOŠ UVEK NIJE ZARASLA: Viktorija Mitrović otvorila dušu i progovorila o traumama iz prošlosti (VIDEO)

Tokom nominacija u "Zadruzi" jedan od potrčaka Viktorija Mitrović rešila je da ispriča deo svoje priče, isprovocirana komentarima pojedinih zadrugara.

Viki je odlučila da otvori dušu i delimično otkrije ono što je o njoj ranije ispričao Miki Đuričić - da ima traumu iz prošlosti zbog koje se ovako ponaša.

- Ne poznajem ni jednu, ni drugu osobu, sem iz rijalitija ovih 12 dana. Pratio sam Janjuša u "Zadruzi", Viki je nova kao i ja. Janjuš se super momak, nismo imali lošu reč. Ono što sam čuo o Viki ovih dana, nekako mi neprijatno da ostavim Janjuša, ali ipak ih ostavio Janjuša. Ovo što je Viki radila je bruka za ljudski rod. Ja imam i praunuka - rekao je Svetislav Stevanović Limeni, a potom je ustala Aleksandra Kostadinović:

- Ja nemam ništa protiv Viki, meni je ona sasvim okej. Ona priča i sebe predstavlja u jednom svetlu, možda sebe kažnjava zbog svoje prošlosti - krenula je pevačica, ali je Viki ustala:

- Ja kažnjavam muškarce, postoji razlog. Ne volim vas, ne volim ceo muški rod. Imala sam veliki problem sa muškarcem, izdešavalo mi se svašta nešto. Generalno mrzim sve muškarce, zato se tako ponašam. Kažnjavam sebe zbog muškaraca. Mogu da nađem nekog i da se zaljubim i da se preudam, sve ja to mogu, mogu da radim drugi posao, znam sve... Ali generalno mrzim muški rod, ne podnosim. kad se setim toga, počnem da pljujem i da ujedam. Imam averziju prema muškom rodu... To je posledica, prosto je tako. Ali u trenutku, normalno, živ sam čovek, imam želju za odnosom, emocijom. Možda se sve promeni kad mi rana zaraste, ali to je to - rekla je Viki.

- Gospod Bog zna zašto je to tako. Ona je meni skroz kul kao osoba. Ja lepo kažem da nije ona tako kao što priča. A što se tiče Janjuša, on je meni cirkus. Janjuša šaljem da malo napuni baterije - zaključila je Aleksandra.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još