ABORTIRALA SAM DVA PUTA ZA ŠEST MESECI: Viktorija Mitrović šokirala fanove priznanjem na Instagramu

Nekadašnja učesnica rijalitija "Zadruga" Viktorija Mitrović nedavno je objavila da je ponovo u drugom stanju.

Kako piše Mondo.rs, ona je tom prilikom istakla i da je verena sa hrvatskim biznismenom Tonijem, te da njemu ne smeta to što ona objavljuje svoje fotografije i snimke na sajtu za odrasle "OnlyFans".

Viki je potom otišla na odmor i objavila fotografije u bikiniju, pokazavši izvajanu figuru, te je jasno da joj je trudnoća još u ranoj fazi.

Bivša zadrugarka je na Instagramu nedavno šokirala svoje fanove priznanjem da je u proteklih šest meseci abortirala dva puta.

- Za sve devojke koje me pitaju kako sam smršala. Imala sam dva abortusa u šest meseci. Tako da nije nikakva ishrana, niti bilo šta drugo! - napisala je Viktorija što je šokiralo sve njene pratioce.

Viktorija je, inače, u "Zadruzi" iznosila brojne šokantne detalje iz svog privatnog života, između ostalog i to da je bila žrtva zlostavljanja. Ona sa bivšim suprugom i takođe nekadašnjim učesnikom pomenutog rijalitija Robertom Mitrovićem, ima ćerku, a svojevremeno je zatrudnela i u "Zadruzi". Naime, ona je ostala trudna sa Markom Osmakčićem, ali je abortirala.

Izvor: Nova.rs/Mondo.rs
Foto: viki_mitrovic_official/Instagram

Pogledajte još