STIŽU RODE: Trudna Maja Berović?!

Pevačica Maja Berović navodno je u drugom stanju.

Izvor blizak pevačici kaže da je Maja navodno tek na početku trudnoće, a vest o prinovi veoma je usrećila nju i njenog supruga Alena Dragosava sa kojim je u braku pola decenije.

Maja se dobro oseća, pa tako još uvek održava nastupe i puni klubove širom regiona, a kada će prestati sa svirkama još uvek nije poznato.

Lepe vesti saopštila je za sada navodno samo svojim najmilijma.

Maja je ranije u javnosti govorila da ima veliku želju da se ostvari u ulozi majke, a kako je tada navodila, zbog karijere je čekala pravi momenat za to.

- Ima vremena za bebu! Još nisam spremna za to, karijera mi je na prvom mestu. Na neki način, žrtvovala sam potomstvo zbog karijere ako tako može da se kaže. Mada, ako ćemo realno, još nisam ni osetila da mi je trenutak za bebu. Kad mi proradi majčinski instinkt, radiću na bebi - rekla je ona za medije 2019. godine.

- Žene rađaju i u četrdesetima, pa nikada nije kasno. Neće mi proći vreme ako za tri ili četiri godine se odlučim na majčinstvo. Želim da radim i da nastupam, da snimam, to je moj posao i sa radošću ga radim, ali u neko dogledno vreme će se desiti i to proširenje porodice. Jedno, dvoje, troje, petoro dece - rekla je tada pevačica, a koliko vidimo, planovi su joj se ostvarili.

Izvor: Kurir.rs/24sedam.rs
Foto: mayaberovicofficial/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.