ZNALA JE DA ODLAZI, POZDRAVILE SMO SE U UTORAK: Potresna ispovest kume Marine Tucaković o poslednjim danima njenog života

Slavna kantautorka Marina Tucaković preminula je nakon teške bolesti. Marini je rak dojke dijagnostikovan u februaru 2018. godine, a mukotrpnu borbu podnosila je visoko podignute glave.

Njena kuma i najbolja prijateljica, Marijana Petrović kroz jecaje priča da je pola njene duše otišlo i da je bila najbolji čovek kog poznaje.

- Kume i drugarice smo preko 30 godina. To je bio veoma poseban odnos. Sve vreme bolesti sam bila uz nju, to je bila moja misija. Da ona ozdravi i bude dobro. Brinula je, ali je stalno imala vedrinu. Uvek kada kažeš za nekoga nešto, bilo dobro ili drugačije, ona kaže dobar je to čovek. Za nju su svi bili dobri, niko nije bio loš. Kao da me neko presekao testerom i da me pola sahranjuju, a da pola ostajem ovde, na ovom svetu - kroz suze priča Marijana i dodaje:

- Strpala sam je u utorak u Hitnu pomoć i oprostile smo se, obe smo znale da je poslednji put. Nebeska ljubav i susret između nas dve. Išle smo pre mesec dana na Palić, molila me je da je vozim, uživale smo na putu do tamo, pevale smo i smejale se.

- Terala sam je da piše, rekla sam joj: "Čola ima melodije, hajde da ti ja pomognem, da puštam muziku i da ti pišeš". Uvek je bila duhovita. Imam sestru i Marina je tu pored. Bila mi je najbliža - sa jecajem u glasu ispričala je kuma Marine Tucaković.

Izvor: Blic.rs
Foto: K1 Televizija - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još