BUDIMO HUMANI: Da Dušan Jakšić dobije životnu bitku!

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Dušana Jakšića (2002).

Bio je zdrav i veseo dečak. Godine 2016. Dušan je imao trinaest godina, a porodica je po prvi put čula strašnu dijagnozu - Ewing sarcoma - Juingov sarkom.

Dugo lečenje, operacija, terapija i dugo očekivan završetak lečenja. Na odeljenju pedijatrije Instituta onkologije i radiologije Srbije Dušan je završio osmi razred osnovne škole. Upisao je i pohađa srednju školu, odličan je učenik.

Ali, sreća je bila kratkog veka. Bolest se ponovo vratila 2018. godine i opet je krenula borba za život. Uz teško lečenje i pomoć lekara uspeo je da se izbori. 2020. godine, po treći put, se pojavio tumor.

Dušanu su neophodna sredstva za dalje lečenje u inostranstvu, za putne troškove i smeštaj u toku lečenja, kao i za medikamente i terapije.

Za lečenje u Rusiji nedostaje još 50.000.000 dinara.

Dušanova porodica i prijatelji ulažu sve napore da prikupe sredstva, ali nažalost bolest progresira i vreme za terapiju ističe. Ljudi su se angažovali u slanju sms poruka, postavljanju humanitarnih kutija i u drugim gradovima Srbije, licitacijama na humanitarnim grupama, ali su sve ove aktivnosti nedovoljne da se sredstva prikupe na vreme, a Dušan ode na terapiju koja bi mu spasila život.

Bez Vašeg učešća, u ovoj trci sa vremenom koji ističe, nećemo uspeti da prikupimo potrebna sredstva. Molimo za Vašu saradnju i podršku u akciji prikupljanja novčanih sredstava putem računa otvorenog preko Fondacije Budi human, kako bi Dušan imao priliku za izlečenjem. Svaki Vaš doprinos je od značaja za Dušanovu bitku.

Dušanu su neophodna sredstva za dalje lečenje u inostranstvu, za putne troškove i smeštaj u toku lečenja, kao i za medikamente i terapije.

Dušanov san je da ozdravi i da jednog dana i on postane doktor kako bi pomagao drugima. Molimo i Vas da budete deo Dušanovog tima koji će mu biti pružiti priliku da ostvari svoje snove.

Da Dušan dobije životnu bitku! Budimo humani!

Pomozimo Dušanu!

Da Dušan dobije životnu bitku! Budimo humani!
Slanjem SMS poruke:
Upišimo 775 i pošaljimo SMS na 3030
Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human775 i pošaljimo SMS na 455
Uplatom na dinarski račun: 160-6000000006082-39
Uplatom na devizni račun: 00-540-0004335.7
IBAN: RS35160005400004335706
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Više informacija o načinu kako da pomognemo Dušanu saznajte OVDE!

Izvor: Budihuman.rs
Foto: Budihuman.rs

Pogledajte još