MARIJA VIŠE NE MOŽE DA UTIČE NA NAS: Lazar Čolić Zola progovorio o ljubavnoj vezi sa Miljanom Kulić

Lazar Čolić Zola otkrio je šta misli o Miljaninom učešću u "Zadruzi 5" do sada, u kakvim je odnosima sa Marijom Kulić i celom porodicom, kao i kako komentariše izjavu Ane Spasojević.

Na pitanje kako komentariše učešće Miljane Kulić nakon povratka, Zola je imao da kaže:

- Ovako mi se čini da je mnogo bolja, da ima mnogo jači cilj u glavi, da je stabilnija. Znam da je muče neke stvari napolju vezane za moj i njen dogovor ali ne treba da brine o tome, jer ja sve što obećam ja ispunim. Ne treba da dozvoljava da joj iko puni glavu o tome, ona je iskusni rijaliti igrač. Treba samo da nastavi tako - rekao je on.

Kada je reč o njegovoj prepisci sa Anđelom Milenković Anakondom, Zola kaže:

- Baš sam i aludirao na to kad sam rekao da ne treba da dozvoli da je iko pokoleba. Što se tiče prepiski, jesmo se čuli, pa čak i sa Anom. Bila je priča da se zajebava*o i cugamo. Anakonda se meni javila prva, pa smo se dogovarali gde ćemo da idemo i to se sve deilo u periodu posle Zadruge 4. Bila je među prvih 20 ljudi koji su mi se javili. Nemam nikakve skrinšotove, ja to brišem, a ako je ova baš toliko isplanirala da uđe u Zadrugu, ona zna kakav sam ja 100% i to joj nije potrebno. Neće joj biti dobro, otići će joj mozak u skroz kontra fazu, a to joj nije potrebno.

Što se tiče izjave Ane Spasojević, da joj je Zola rekao kako će biti u vezi sa Miljanom sve dok ne bude imao još nekoliko puta intimne odnose sa njom, i dok Miljana ne zaradi 50.000 evra, Zola je to demantovao i dodao:

- Na samom finalu nisam tu devojku ni video. Anđelo, Marko Đedović i ja smo otišli da jedemo tada, pa je došla i Miljana, pa smo posle toga otišli u Etno selo. Nije uopšte to istina, nit sam ja ikad u životu progovorio reč sa tom Anom. Meni takve stvari i da su u malom mozgu, sigurno ih ne bih rekao pred Anom Spasojević - rekao je Lazar.

Zola je prokomentarisao svoj odnos sa porodicom Kulić, konkretno majkom Miljane Kulić, Marijom.

- Moj odnos sa Marijom se nije menjao, kao ni sa njenom porodicom. Nisam se čuo ni sa kim, ni video, osim onda kad sam odlazio odnekle, pa sam sreo njenog brata, koji me je izgrlio i izljubio kao rođeno dete. Nemam nikakav odnos sa njom, želim joj sve najlepše i da se ne brine, a ona zna da ne može uticati na mene, čak ni na njenu ćerku više, kad sam u pitanju ja. Što se tiče ostalih stvari ima još prostora, al ako ja tu stavim crveno svetlo, neće ni tu biti više prostora, ako krene da me pljuje i ostalo. Ne uzimam je u usta i ne komentarišem ni negativno i pozitivno. Jedino što joj želim je brz oporavak i da što pre ozdravi. Mislim da o tome treba sada da razmišlja i ona i njena ćerka, pa čak i ja koji sam bio u lošim odnosima sa njom, ali kad su takve stavri u pitanju, svi moramo imati empatije. To je ipak nešto ljudsko - zaključio je Čolić.

Izvor: Pink.rs
Foto: miljana_kulic_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.