SPREMA SE HAOS: Bela kuća na imanju u Šimanovcima dobiće večeras tri nova stanara

Prošlo je nešto više od mesec dana otkako je počela peta sezona rijalitija "Zadruga", a o turbulentnim dešavanjima u Beloj kući bruje domaći mediji.

Veliki šef objavio je da će se večeras na imanju u potpunosti pomeniti tok rijalitija.

Naime, ove večeri, Bela kuća postaće bogatija za tri nova člana, a ono što je sigurno jeste da zadrugari neće moći da dođu sebi od šoka kada budu videli svoje nove cimere na vratima.

Podsetimo, Lazar Čolić Zola, pričao je da će ući u rijaliti gde ga čeka Miljana Kulić sa kojom je nedavno obnovio turbulentnu ljubavnu vezu. Stanija Dobrojević je u nekoliko navrata rekla kako će na njeno mesto doći Maja Marinković, čiji bivši momci Marko Janjušević Janjuš i Filip Car već borave u Beloj kući, a šuška se i da će Tara Simov biti ponovo deo rijalitija.

Sumnje je podgrejala i bivša rijaliti učesnica Ivana Marinković koja je iz provoda sa Tarom Simov objavila snimak i napisala: "Nedostajaćeš."

- Tanka mi je ekipa u "Zadruzi". Filip Car je moj drug ali ne podržavam ovo što je uradio ovom momku iz Tuzle, ovom Peletu. Strogo sam protiv toga i nisam za te opcije. Ali hajde sad, bilo je šta je bilo. Ne znam šta se događa s Dalilom, sve mi to izgleda kao neka fejk priča, druže, ili kreni ili ga pusti - prokomentarisao je Zola i najavio ulazak nedavno.

Izvor: Kurir.rs/Pink.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još