OČI U OČI SA MATEJOM MATIJEVIĆEM: Tara Simov je nova učesnica "Zadruge 5" (VIDEO)

Tokom prošle noći voditeljka Dušica Jakovljević u studiju je dočekala Taru Simov. Nju se pripadnici sedme stile ispitali o grućim temama, a posebno o donosu sa Matejom Matijevićem.

- Pomešana su mi osećanja, opet imam tremu. Trudila sam se da ubedim sebe da sam dobro. Najviše će mi nedostajati pas, to su stvari koje mene muče - govorila je na samom početku.

- Da li te je kontaktirao Ša? - pitala je Dušica.

- Nije, to mi je malo krivo, da on ulazi pružila bih mu podršku - dodala je ona.

- Mateja, da li je srca počelo ubzano da kuca? - pitala je Dušica Jakovljević.

- Mislim da sam i za to ubedila sebe da je kraj, ja sam imala odnose, on je imao odnose. Nadam se da neće biti zle krvi, nema potrebe za tim - rekla je Tara.

- Šta je sa emocijama? Koliko dugo nisi videla Mateju? - pitao je Darko Tanasijević.

- Nisam ga videla od žurke za kraj "Zadruge 4". Nije to da ja patim, da bih se pomirila sa njim... Mnogo se to loše završilo za moje srce. I dan danas se nisam zaljubila i osetila te emocije. Zavolela sam Nenada, ali nije dostiglo taj intezitet. Ne bih to gledala kao odnos koji ima perpektivu - rekla je ona.

- Da li te je neki njegov iskaz povredio? - pitao je Darko.

- Ja sam neko ko je bio prošle godine i znam kako je kad stigne neka informacija. Pričala sam ružno o njemu, izvinila sam se. Naš odnos nije završen sjajno i bajno, zamalo je došlo do tužakanja po sudu - pričala je ona.

- Šta misliš o Anđeli? - dodao je Darko Tanasijević.

- Izuzezetno lepa, više volim energično. Mislim da je Anđela skroz devojka na mestu. Ne može on da voli devojku posle nedelju, dve. Naš odnos ne može da se poredi, Mateja i ja smo velika ljubav. Mateja i danas danas i zauvek će imati mestu u mom srcu. Ponašanje prema njoj ne bih upoređivala sa sobom, jer smo bili zajedno sedam meseci. Mnogo je veći period i mnogo veća ljubav. Ja sam napravila ozbiljno sr*nje prošle godine, on dolazi iz normalne porodice. Ja se ne bih nikad stidela bivšeg partnera, to je nekad bio moj izbor. To nije do hrabrosti, nego kako funkcionišeš i kako si naviknut. Mateja ne želi da ga prate loše stvari - odogovorila je ona.

- U kakvom si emotivnom odnosu? - pitala je novinarka.

- Ne sviđa mi se niko, ne dopada mi se niko. Ne trebaju mi muškarci. Trenutno mi je mozak nikad bistriji - rekla je Simova.

- Ko ti je od muškaraca privukao pažnju? - glasilo je sledeće pitanje.

- Marko je dobar frajer. Bio je sa Sandrom Rešić, Marijanom. Sandra i ja smo bile prijateljice, ona je imala nešto sa njim, tu su kodeksi koji se poštuju, nadam se da ću ih poštovati. Navikla sam da kažem nikad ne reci nikad, ali za sad ne - govorila je Tara.

- Ko je najveći licemer u rijalitiju? - pitao je novinar.

- Mensur. Vezu ne bih komentarisala, ne drže mi pažnju. U tom odnosu vidim samo vulgarnost, ali da pričaš da bi joj bilo bolje da puši nešto drugo, a ne cigare, a onda ustaneš i kažeš da poštuješ svoju devojku. Ne podržavam način na koji se ponaša, na koji priča. Car mi je drug, bili smo u kontaktu, uvek smo bili okej. Krivo mi je što me je umešao u svađu. Dosta ljudi me negativno komentariše. Niko se neće obradovati, ja sam najomraženija ličnost. Želim da se popravim, ne da se foliram. Imam lepe stvari, ali ih ne pokazujem, jer se zaljubim. Dokle god sam ranjiva ja se drugačije ponašam - objašnjavala je Tara Simov.

Tara je nakon intervjua ušla na imanje u Šimanovcima. Simova je ušla u Belu kuću dok je u pozadini išla njena nova pesma "Bolja". Dočekao ju je Miki Đuričić, koji se pozdravio sa njom. Mateja se unervozio kad ju je ugledao u oldtajmeru.

Tara je pružila Mateji ruku bez ijedne reči, a on joj je uzvratio pozdrav.

- Ti nisi bio dobar - poručila je Dinu Dizdareviću.

Tara je obišla krug i pozdravila se sa ostalim zadrugarima.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.