ISTA ANA KORAĆ: David Dragojević u vezi sa devojkom koja neodoljivo podseća na njegovu bivšu (FOTO)

Fitnes instruktor i bivši rijaliti učesnik David Dragojević našao je novu devojku, a navodno ih je upoznala sestra Lune Đogani, Nina. David je navodno ušao u vezu sa izvesnom Irenom Drobac koja je po zanimanju šminkerka, kako piše na njenom Instagram profilu.

Ovaj par upoznao se preko Nine Đogani. Naime, Đoganijeva je u vezi sa Ireninim bratom, te je upoznala njih dvoje i odmah su "kliknuli".

- David je Irenu upoznao preko Nine, Nina je dobra sa njom jer je sa njenim bratom u vezi, ne znam stvarno sve detalje, ali znam da su u vezi, viđaju se. Ne znam da li je ozbiljna veza ili nešto drugo - kaže izvor.

David izgleda uživa sa Irenom, a čini se da zaista ima tip, s obzirom na to da je Irena ista njegova bivša devojka Ana Korać, koju je upoznao u trećoj sezoni rijaliti programa "Zadruga". Naime, kako se može videti na slikama, Irena ima usta i mačije oči urađene kao Ana Korać, a naravno tu su i silikoni. Ona voli malo slobodnije da se oblači zbog čega, navodno, David već dosta ljubomoriše.

Navodno njih dvoje uhvaćeni su i kako zajedno šetaju Novim Sadom, i sada se očekuje da će je Dragojević predstaviti javnosti kao svoju novu devojku.

Izvor: Pink.rs
Foto: david__dragojevic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.