SVAKOG DOBROG FRAJERA PRIMETIM: Vesna Zmijanac otkrila zbog čega voli mlađe muškarce

Vesna Zmijanac poznata je kao vrlo iskrena osoba na estradi, te da nema problem da se šali i na svoj račun. Tu titulu je opravdala gostujući u emisiji "Uživo sa Lukasom", kada je otkrila zbog čega voli muškarce mlađe od sebe.

Legendarnu pevačicu je ugostio Aca Lukas u svojoj emisiji na Hajp televiziji i priznao da je ona jedna od najvećih estradnih zvezda na našim prostorima.

- Još uvek žive zvezde. Zadnji voz hvatate - počela je ona i priznala da joj je ćerka Nikolija rekla da više ne postoji.

- Došla sam s jednog nastupa sa Šabanom Šaulićem, a meni moja Nikolija i Relja kažu: "Mama, vi ste umrli, samo još ne znate." Ja nju pitam: "Niki, a kome vi pevate? Šta pevate? Kakav vam je to tekst?" Znaš šta mi kaže? "Mama, ko još sluša tekst. Bitan je gruv." I u pravu je. Mada ima omladine koja i dalje sluša mene - rekla je ona kroz smeh.

Zmijančeva je poslednjih godina poznata i po burnim ljubavnim vezama, i to sa mlađim muškarcima. U Lukasovoj emisiji je pojasnila i zbog čega voli "piletinu".

- Pa moram da volim mlađe kada je ova moja generacija umrla. Ništa drugo mi ne preostaje nego mlađi. Ja još uvek dobro vidim, svakog dobrog frajera primetim - nasmejala se pevačica.

Vesna je otkrila da, iako je Lukas mlađi od nje, često je išla na mesta na kojima je pevao da ga sluša.

- Ja sam redovno išla na splav da te slušam. Ti si bio legenda. Oduzimala sam se sa tvojom "Ličnom kartom". Naše lične karte su tu negde, slične - završila je Vesna.

Izvor: Kurir.rs
Foto: vesna_zmijanac_official/Instagram

Pogledajte još