ĆERKAMA NE PUŠTAM SVOJU MUZIKU: Nikolija Jovanović iskreno o naslednicama i novom albumu

Nikolija Jovanović javnosti je predstavila svoj dugoočekivani album "Lavina", a na promociji koja se održala u srpskoj prestonici, domaćim medijima otkrila je da svojim ćerkama ne dozvoljava da slušaju njene pesme jer nisu prikladne za njihov uzrast.

- Radila sam na albumu preko godinu dana, ali poslednjih sedam meseci "kao dragstor". Nas 50 saradnika je radilo na njemu. Stvarali smo ga sa puno ljubavi i zato su ovakvi rezultati. Svi moji saradnici su sjajni, a najveća podrška mi je Relja. On mene uvek sasluša... Sve moje strahove i uzbuđenja. Veliki sam perfekcionista i to mi je mana. Težim savršenstvu - istakla je Nikolija.

Pevačica je otkrila da svojim naslednicama ne dozvoljava da slušaju njene pesme, kako nove, tako i starije:

- Ćerkicama ne puštam našu muziku, jer muzika koju izvodimo nije dečija. Nisu to pesme koje treba puštati deci.

Jovanovićeva je progovorila i o zdravstvenom stanju svoje majke Vesne Zmijanac, ali i zbog čega nije snimila pesmu njom i sa emotivnim partnerom Reljom Popovićem.

- Vesna je odlično. Nastupa mnogo. Kritikujem je zbog toga. Nju pevanje čini srećnom i živom. To je njen život. Ponosna je na mene i oduševljena je albumom. Sa Reljom nemam duet jer bi onda album izašao sledeće godine. Komplikovan je proces da nas dvoje snimimo pesmu. Sa Vesnom nemam duet jer se nije našla odgovarajuća pesma. U album sam uložiila sve. Dušu, ljubav, emocije... Pare su mi najmanje bitne - rekla je pevačica.

Izvor: Alo.rs
Foto: nikolijaofficial/Instagram

Pogledajte još