JA IMAM I PORODICU NA LEĐIMA, ON NEMA NIKOGA: Dalila tvrdi da je njoj teže nego Dejanu, Car se plaši da Dragojević nakon snimaka ne digne ruku na sebe (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u pauzi za reklame Filip Car je izašao na svež vazduh i požalio se prijateljima na trenutnu situaciju i istakao kako ne razume Dejana Dragojevića.

- Skočio je u bazen nije mogao da diše - rekao je Lazar Čolić Zola.

- Ne može biti najgore, od*ebite od mene sa tom pričom, meni je najgore! Ja imam njega i imam porodicu na leđima, on nema nikoga! Najgore je meni, je*ite se svi više - poludela je Dalila.

- Ne može se od nje rastati, od porodice može, voli je, loše mu je - nastavio je Car.

- Otkud ja znam šta može on da uradi, u ovakvim situacijama čovek može da ubije i sebe i ženu, ne znam. Ne mogu ja ovo da trpim stvarno. Ne mogu da se sklonim od nje, kad bi mi rekli da je rat ja se ne pomeram. A ne mogu ni ovo gledati, kao da sam ubio nekog, kao da trujem nekoga. Ljudi se ne mogu boriti sa životom, to je poenta - govorio je Filip.

- Danima ste ga vi pripremali, nisu oni imali nisšta, sve je bilo pripremljeno, video je i nas kroz prozor, video je, znao je - nastavio je Car.

- Ne razumeš, imali su bolestan odnos. On je sve radio misleći da njoj bude bolje, on je sve video u njoj - rekao je Marko Đedović.

- I ja sam gledao kako je*u osobu u koju sam bio najzaljubljeniji, ne znam - nastavio je Car.

- On je više voleo nju nego ikoga, sve je podredio njoj, ne razumeš - dodao je Zola.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još