ŠTO NAS JE VIŠE, TO BOLJE: Barbara Bobak otkrila da će na venčanje sa Darkom Lazićem pozvati njegove bivše

Devojka Darka Lazića, pevačica Barbara Bobak, uveliko planira svadbu sa pevačem i kaže da će na venčanje pozvati i folkerovu bivšu ženu Anu Sević, kao i njegovu nekadašnju verenicu Marinu Gagić.

Pevačica kaže da je posle pet meseci veze sigurna da je Lazić čovek njenog života.

- Darko i ja mislimo da je super ideja da se venčamo! Trenutno s Marinom nismo baš dobri, ali s Anom jesmo. Ako budemo pravili svadbu, pozvaćemo obe! Što nas je više, to bolje - rekla je Barbara Bobak za "Informer".

Barbara i Darko s Anom Sević nemaju, kako kažu, nikakve probleme.

- Ana je ostvarena i ne pravi dramu ni oko čega. Upoznale smo se u tržnom centru, divna je i kao osoba i kao majka. Ani kapa dole kako je vaspitala ćerku, koja je jedno predivno, inteligentno dete. Volela bih da imam takvu ćerku! - priča pevačica i dodaje da ona i folker rade na bebi:

- Darko i ja često pričamo o deci, sigurna sam da ćemo imati bebu.

Barbara i Darko već tri meseca žive zajedno u iznajmljenom stanu u Novom Sadu.

- To se desilo spontano. Darko je često dolazio iz sela u Novi Sad, a i ja sam išla kod njega, ali problem je što on ne vozi, pa je morao stalno nekog da cima da dolazi po njega i da ga vraća. Tada mi je rekao da će iznajmiti stan u Novom Sadu, gde ćemo se viđati. Tako je bilo na početku, tu smo provodili dva dana, pa bi svako otišao svojoj kući. Međutim, nama se osladilo, pa smo sve stvari preneli i počeli zajedno da živimo. Otad se ne razdvajamo - rekla je Barbara.

Podsetimo, Darko je u braku sa Anom dobio ćerku Lorenu, dok sa Marinom ima sina Alekseja.

Izvor: Informer.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.