ŽELI DA OPERE SEBE: Dejan Dragojević opleo po Dalili (VIDEO)

Tokom današnjeg dana, u emisiji "Pitanja novinara", Darko Tanasijević prvo pitanje postavio je Dalili Dragojević, s obzirom na to da je njen odgovor izazvao velike reakcije kod ukućana, sledeći je reč dobio Dejan Dragojević:

- Ja da vidim da me neko vara na oči, ja bih prekinula odnos - rekla je Dalila.

- Moje poverenje je bilo ogromno, verovao sam njenim rečima i delima - rekao je Dejan.

- I dalje se komentariše scena iz izolacije gde njih dvoje imaju strasnu raspravu i ti vidiš šta se dešava, ali pogneš glavu i izađeš - obratio se Darko Dejanu.

- Da, dobio sam napušavanje tada, osećao sam da će se nešto desiti. Sve sam ja dopuštao, ali od pre par dana više neću. Dopuštao sam da bi ona te hirove ispoljila i nastavila dalje normalno - rekao je Dejan.

- Meni je lepo, lepo se osećam, to je bitno - odgovorila je Dalila.

- Rekao si danas "hvala Bogu što mi je Car pomogao" - rekao je Darko Dejanu.

- Pa jeste, napolju bi bilo mnogo gore, ona je htela da me ostavi. Šlager koji je bio gde sam se ja demolirao je bio kada je bilo neko glasanje za neku osobu, ona je plakala, ja je pitam zašto plače ona kaže nebitno, ja osetim šta je da li ima veze sa mnom, ona kao "ne" - rekao je Dejan.

- Ja sam svima rekla da se to desilo kada se desilo. O Dejanu ništa loše ne mislim, ne želim da se raspravljam sa njim, ali kada on mene isprovocira probudi nešto u meni. Pogleda me očima onako i pokaže mi na srce tako, očekivala sam uvrede od njega - rekla je Dalila.

- Ona traži vređanje od mene kako bi oprala sebe. Rekla je da hoće da uzme moj honorar - ubacio se Dejan.

- Da sam htela, mogla sam i te kako. Nisam rekla da je bio nepotreban, ali sam pronašla veću sreću. Ja tebe ne bi mogla da volim da si mi ovo uradio - rekla je Dalila.

- Kada dođe voz neće te niko ni voleti - odgovorio joj je Dejan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još