SVAKOG DANA SAM PONIŽEN, GLEDAM ŽENU KAKO JAŠE DRUGOG: Dejan Dragojević opleo po supruzi Dalili, smatra da sve smišljeno radi! (VIDEO)

Zadrugar Dejan Dragojević sinoć je gostovao kod Darka Tanasijevića i progovorio o krahu braka sa Dalilom Dragojević i njenoj vezi sa Filipom Carem.

- Polako dolazim sebi, ali još uvek imam trenutke kada odem da zapalim cigaru, odu mi misli i razmišljam o svemu što se dešava u kući, jer slike sa Filipom i Dalilom koje vidim stvarno nisu normalne, za mene je to mukotrpno i teško. Mislim, kažem slike, ali već se zna na čega mislim. Ali često se od muke i nasmejem, ne mogu objasniti ljudima šta mi se dešava u glavi - započeo je Dejan.

- Sad više ne žalim zbog toga što sam izgubio nju, žalim za nečim što je moglo biti. Nemam za čim da žalim, mlad sam, tek mi je 26, ima mnogo lepih devojaka tako da ne brinem. Dalila je vešt govornik, zna ona tačno šta da izvuče, a pričama o starijim gospođama uspeo sam da je isprovociram, jer sam rekao tako neka od plus 35, dobrostojeća, ostvarena i sa detetom - rekao je Dragojević, a Darko ga je upitao da li je to Dalilu možda pogodilo jer nije mogla da mu podari dete.

- Ja sam sa Dalilom hteo to da ostvarim i to nije razlog našeg prekida, ona je mene ostavila jer se zaljubila. Ona sad pokušava da okrene priču u svoju korist. Svašta se dešava, ja se sećam kada mi je ona govorila da je ovo sve samo pauza i da ne plačem, i tada me je lagala i radila testove. Ženo, tražiš aplauz, imaš muža u rijalitiju i ljubavni klip sa ljubavnikom, neke stvari ovde nisu normalne. Dalila i Filip sve smišljeno rade, oni hoće da mene posvađaju sa ljudima. Ja ne želim da budem nečija igračka, predmet teranja inata. Svakoga dana sam ja ponižen, gledaš ženu koja jaše drugog. Ne mogu da je prepoznam, da mi ovako zabode nož u leđa - nastavio je Dragojević.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još