ZA NAS ĆEŠ OSTATI HEROJ I ANĐEO ČUVAR: Bojana Barović emotivnom porukom uputila poslednji pozdrav svekru Marinku Rokviću (VIDEO)

Bojana Barović, uz članove ožalošćene porodice Rokvić i prijatelja, tokom jučerašnjeg dana 11. novembra, voljenog svekra Marinka, ispratila je na večni počinak.

Sahrana se održala u crkvi Sv. Apostola Tome na Novom bežanijskom groblju, a cenjenom muzičaru poslednju počast odale su i brojne kolege sa estrade.

Supruga Nikole Rokvića oglasila se na svom Instagram nalogu i emotivnim rečima, ali i video snimkom oprostila se od legendarnog pevača narodne muzike.

Bojana je u opisu objave napisala:

- Dragi naš deda Minko, oprostiću se od tebe i ovako, uz njih... Jer oni su ti koji će tvoj zlatni niz nastaviti, kroz sve pesme i priče kojih je mnogo, ali najvažnija priča koju će slušati je o tome koliko si velik bio. Ne, ne samo u muzici, to će svakako znati. Već po veličini koja se na kraju najviše vrednuje, po ljudskosti, snazi, hrabrosti i pre svega dostojanstvu! Dostojanstvu kakvom samo možemo da se divimo i nadamo da će oni naslediti barem delić. Možda nisi bio neko ko je mnogo pričao, ali si nam kroz svoju tišinu u svojoj muci ispričao sve! Za druge ćeš ostati legenda, a za nas heroj i naš andjeo čuvar.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: bojanabarovic/Instagram

Pogledajte još