ODABRANI POBEDNICI U ŠEST KATEGORIJA: Završena druga "Zadrugovizija" u petoj sezoni koja je nosila slogan "Život je maskenbal" (VIDEO)

Sinoć je na rijaliti imanju u Šimanovcima održana još jedna "Zadrugovizija" koja je nosila slogan "Život je maskenbal". Publika je uživala u nastupima koje su zadrugari pripremili.

Prvi je pobednika birao novinarski žiri. Predstavnici sedme sile su glasali, a najviše poena dobila je grupa koju čine Lazar Čolić Zola, Marko Osmakčić i Dino Dizdarević. Glasanje je bilo napeto do samog kraja. Pobednici su se zahvalili novinarima, a voditeljka Ivana Šopić dodelila im je bogatu nagradu koju je pripremio Veliki šef.

Pobednički nastup:

Nakon toga voditeljka Dušica Jakovljević saopštila glasove sa društvene mreže TikTok.

- Pobednici prema glasovima sa TikToka su Sandra Rešić, Ana Spasojević, Dejan Dragojević i Marko Đedović - pročitala je Dušica.

Voditeljka Ivana prozvala ih je na binu, kako bi im uručila vrednu nagradu koju je spremio Veliki šef.

- Pozdrav za sve na TikToku. Ljudi su čudni, ali hvala im na tome - rekao je Dejan.

Pobednički nastup:

Publika "Zadruge 5" glasala na zvaničnom Instagram profilu popularnog rijalitija, a najviše glasova dobila je grupa koju čine Sandra Rešić, Dejan Dragojević, Ana Spasojević i Marko Đedović.

Voditeljka im je dodelila vrednu nagradu koju je pripremio Veliki šef, a oni su se srčano zahvalili publici koja je glasala.

Pobednički nastup:

Jedna od nagrada na "Zadrugoviziji" bila je i nagrada sa društvene mreže Fejsbuk. Voditeljka Dušica Jakovljević saopštila je ko je odneo pobednu na ovoj platformi.

- Tanja Jovićević, Jovana Tomić Matora, Bane Čolak i Miki Đuričić su pobednici Fejsbuka - rekla je Dušica.

Voditeljka Ivana Šopić pozvala ih je na binu, kako bi im uručila vrednu nagradu koju je spremio Veliki šef.

- Hvala svima koji su glasali - rekla je Matora.

Pobednički nastup:

Na "Zadrugoviziji" je glasao i stručni žiri. Članovi stručnog žirija bili su Maja Nikolić, Vesna Đogani, Đole Đogani, Mia Borisavljević i Dejan Milićević.

Oni su redom dodeljivali poene, a najviše je osvojila grupa koju čine Sandra Rešić, Dejan Dragojević, Ana Spasojević i Marko Đedović.

Voditeljka Ivana Šopić im je dodelila vrednu nagradu Velikog šefa, a oni nisu mogli da veruju šta im se dešava.

Pobednički nastup:

Na kraju večeri voditeljka Dušica Jakovljević saopštila je zadrugarima rezultate SMS glasanja

- Pobednici prema glasovima pristiglim SMS-om su Dejan, Đedović, Sandra i Ana - pročitala je Dušica.

Voditeljka Ivana pozvala je pobednike na binu i dodelila im bogatu nagradu koju je spremio Veliki šef.

- Najmilija nagrada mi je koja sam doživeo kad sam izašao tamo. Taj aplauz, podrška i šta sam osetio kad sam izgovporio. To je bila najveće nagrada koju sam sebi priredio. Ove nagrade su isto neprikosnovene - rekao je Dejan Dragojević.

Pobednički nastup:

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još