MNOGO DEVOJAKA PRONAŠLO SE U PESMI "BOGAT ŽIVOT, SKUPA KAZNA": Katarina Živković progovorila o svojoj hit numeri i planovima za budućnost

Pevačica Katarina Živković je u "Prvom redu" na K1 televiziji otvoreno pričala o novom hitu, estradi i otkrila da nikada nije nastupala u svom rodnom gradu.

- Mnogo devojaka se pronašlo u pesmi "Bogat život, skupa kazna", uvek mora da se stvarno voli i živi s ljubavlju - rekla je Kaća za K1 televiziju.

- Moram da osetim tekst i melodiju i na taj način biram svoju narednu pesmu. Kako da probudiš emociju ako ti sam ne poseduješ tu emociju, verujem u svoje pesme i zato mi veruje i publika.

Kaća je iskreno podelila mišljenje o estradi sa gledaocima "Prvog reda".

- U svakom poslu ima i dobrih i loših ljudi, ali estrada je specifična. Uvek me boli nepravda i ljuti neistina. Takva sam, kakva sam, biram prijatelje i saradnike koji mi ne daju povoda da se iskvarim. Svako može sve da istrpi ako voli to što radi, desi se da ne spavam po tri noći. Ako voliš to što radiš uvek ćeš naći vremena za sve - ispričala je Kaća.

Pevačica je rekla da joj se ne sviđa stereotip o pevačicama u Srbiji.

- Konstantno se u medijima plasira teorija da pevačica kod nas prolazi kroz trnovit put, e pa ja sam uvek imala podršku porodice i uspela sam da se na lep i pošten način ostvarim kao pevačica - rekla je Kaća.

Ona je otkrila da nikada nije nastupala u svom rodnom gradu.

- Za ovih 12 godina na estradi nikada nisam nastupala u Leskovcu, što ne znači da mene moji sugrađani ne vole, super se osećam kada dođem kući. Volim svoje komšije i rado se družim sa njima, kao i moja velika porodica. Pokojni deda mi je bio Rus i ta ruska krv ključa u meni samo tako - ispričala je Katarina Živković u "Prvom redu" na K1 televiziji.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: katarina_zivkovic_official/Instagram

Pogledajte još