KONAČNO SAM SREĆNA: Tanja Savić oglasila se povodom navodne ljubavne veze sa Draškom Stanivukovićem (FOTO)

Pevačica Tanja Savić već nedeljama je u centru medijske pažnje zbog navodne ljubavne veze sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

Popularna folkerka i mladi političar do sada se nisu oglašavali ovim povodom, ali je Tanjin još uvek zakoniti suprug Dušan Jovančević, više puta oštro osudio navodnu romansu svoje supruge i oboje ih vređao i nazivao pogrdnim imenima.

Tridesetšestogodišnja zvezda "Granda" danas se putem društvene mreže Instagram obratila predstavnicima sedme sile, koji svakodnevno izveštavaju o njenom ljubavnom životu.

- Poštovani novinari, kroz godine koje sam na estradi pratite moje uspone i padove i pre svega sam zahvalna na dugogodišnjoj komplementarnoj saradnji sa vama. Nisam se osvrtala kada ste zvali moje roditelje i tražili njihove komentare na konto mojih odluka, podržali ste me u borbi za moje sinove. Nadam se da ćete ozbiljno shvatiti moj ljubazni apel da prestanete da pozivate sve ljude iz mog okruženja i tražite njihove izjave. Život ide dalje bez obzira šta ćete kao tuđu izjavu dobiti. Od sada pa na dalje i u buduće, biće dovoljno da stavite: Da, Tanja Savić je konačno srećna! - napisala je Tanja.

Foto: tanja_savic_private/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još