OLOŠU, HTEO SAM DA IH ZAKOLJEM ZBOG TEBE: Dejan Dragojević nasrnuo na bivšu suprugu Dalilu zbog porodice (VIDEO)

Dalila i Dejan Dragojević juče su potpisali papire za razvod braka. Sinoć, tokom emisije "Gledanje snimka" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan klip u kome Dejanov rođeni brat David pokazuje papire i proslavlja njihov razvod.

- Smešan mi je snimak, ne znam šta bih rekao - rekao je Dejan kroz osmeh.

- Komentarisanje sa anti fanovima je moju porodicu i mene dovelo do loših odnosa - dodao je Dejan.

- Mi ulaskom ovde imamo veliki pritisak, i nekim stvarima ne možeš da se odupreš i živiš normalno. On ne može na ulicu da izađe, to je jedna strana - govorio je Marko Đedović.

Dalila Dragojević zamolila je produkciju da joj donesu psa Tedija.

- Kada bih rekao da mi nije drago, slagao bih, ne mogu još da im pošaljem oprost, prvo moram da vidim sam sa sobom - započeo je Dejan.

- Ti si običan folirant, jedva čekaš da vidiš svog brata, budi konkretan i jasan - vikala je Dalila.

- Ja vrlo dobro znam, koliko je teško Davidu, dolazio je kod mene u pola noći. Ko može Dejanu da uzme za ozbiljno, bilo šta. David mu ne uzima, siguran sam u takve stvari. Sve ostalo su totalne budalaštine - ispričao je Marko Đedović.

Reč je dobila Miljana Kulić.

- Ona umesto da je srećna što se braća mire, ona hoće da ih svađa. Ja verujem da je Biljana namirisala kakva je ona kučka. Njih je držao inat, imao je 21 godinu. Oni su Aleksandru zajebali. Nema gore kazne nego kada se dete odvoji od majke. Umesto da bude srećna što će da se pomiri sa bratom, ona kaže ovakve stvari - ispričala je Miljana.

Lepi Mića poželeo je da komentarišu ovaj prilog.

- Njemu je mesto pored brata i majke. Meni je razvod jedna tužna priča, Dejan uopšte nije dobro, nije mu drago što je došlo do razvoda, teško mu je. Ljudi koji su u braku znaju šta znači kada nekome posvetiš život. Čuo sam Dalilu koji govori o okovima, ona je pričala kako je nju brak sputavao, onda smo čuli Dejana kako je u tom braku otupeo. Zajedno su branili brak, a kada su ga uništili, onda su krenuli sa uvredama. Njih će ker samo povezati - počeo je Mića.

Zatim je uleteo uplakani Dejan i obrušio se na Dalilu, a zadrugari su ga jedva zaustavili.

- Nije te sramota, ološu jedan! Znaš šta sam želeo da uradim zbog tebe! Hteo sam da ih zakoljem zbog tebe, a sada ti oni smetaju, posle je*anja! - vikao je Dejan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još