LAKO PRELAZE GRANICU: Četiri znaka Zodijaka često se zaljubljuju u svoje najbolje prijatelje

Pojedini horoskopski znaci su emotivniji, lako se zaljubljuju, a ponekad se to desi kad se najmanje nadaju. I njih same često iznenade osećanja, jer su skloni tome da se zaljube u osobe s kojima su bliske, poput najboljih prijatelja. U ljubavi su često nesrećni, jer se plaše da priznaju osećanja i na taj način ugroze prijateljski odnos.

Ovi horoskopski znaci su uvek spremni za zabavu, stalno su uz prijatelje, prolaze s njima "sito i rešeto" - ne zovemo ih uzalud najboljim prijateljima. Sa njima osećamo bliskost, pa nije retkost da se prijateljstvo odjednom pretvori u ljubav.

Ova četiri horoskopska znaka često se zaljube u svoje najbolje prijatelje.

Ovan

Impulsivna i temperamentna priroda Ovnove često može doprineti tome da budu pomalo naporni i teški. Oni uz sebe žele partnera koji ih sto odsto razume i podržava - uprkos njihovoj naravi.

Ovaj vatreni znak očekuje da ga najbolji prijatelj prihvata u potpunosti, sa svim prednostima i manama. Zbog toga se može desiti da se iz te lojalnosti razvije i jedno novo osećanje - ljubav.

Blizanci

Blizanci su vrlo aktivni i komunikativni, pa im treba neko ko ima ista ili slična interesovanja. Zbog toga se oni često zaljubljuju u svog najboljeg prijatelja. Druže sa sebi sličnima, njihovi prijatelji su uvek otvoreni za nove avanture i spremni su za beskrajnu zabavu.

Strelac

Strelčevi vole svoju slobodu i najradije provode vreme sa svojim prijateljima. Da bi postali najbolji prijatelj Strelca morate biti duhoviti, zanimljivi i spremni na iznenadnu akciju. Ova jednostavnost i lakoća jako impresionira Strelca, pa se lako može dogoditi da se vremenom zaljubi u svog najboljeg prijatelja.

Vodolija

Vodolije se smatraju bićima koja vole slobodu i osećaju se najprijatnije u vezi kada su na istoj talasnoj dužini s partnerom. Ko najbolje zadovoljava ovaj kriterijum? Najbolji prijatelj, naravno. U njegovom društvu Vodolije mogu zaista biti takve kakave jesu. Upravo zbog toga, u potrazi za ljubavlju Vodolije često razvijaju osećanja prema svom najboljem prijatelju.

Izvor: Prva.rs/Miss7.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još