NAKON GREBANJA I DAVLJENJA, FILIP RASKINUO SA MAJOM: Car napao Marinkovićevu zbog Janjuša, ona njega zbog Dalile Dragojević (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević dao je reč Maji Marinković, kako bi prokomentarisala to što je njen dečko Filip Car u par navrata gledao u Dalilu Dragojević.

- Ako se ispostavi da je istina ovo što se priča, veruj mi, biće haos. Smatram da sam doborčinitelj ovog odnosa, jer kad sam došla i prekinula ovu najveću "ljubav" koja se dogodila, kako su oni predstavili, bilo mi je potrebno pet sati da postavim sve na mesto i pomrsim im konce. Lepo je meni Filip rekao da je tražio razloge da bi otišao iz hotela da je vidi, a vraćao se njoj i vikao je da je voli. Zaista, verujem više delima a najviše rečima, a mene moj osećaj nikada nije prevario, tako da verujem da neće i ovog puta. Ne bih volela da vidim nešto što mi se neće dopasti, jer se onda neće njima dopasti moje reakcije. Ja znam koga volim i ne bih bila pored Filipa da nije tako. Ostao je taj neki žal, ali moja reakcija ne bi bila lepa, kad bih saznala da mi se neke stvari rade iza leđa - započela je Maja.

- Što se tiče Maje, ona konstantno pokušava da me ulovi u greškama, ali to ne može da uradi, jer ja greške ne pravim. Ja ne gledam u Dalilu - rekao je Filip Car.

- To nije istina, gledao me je... Majo laže te kao što je i mene - ubacila se Dalila.

- Mogu da objasnim obe situacije... Miljana ono što je rekla za Luksa, nema veze sa vezom - rekao je Car.

- Tražio si mi gel, rekla sam ti da ću ti dati posle, pogledao si tada u nju, pa si se nasmejao kada si izlazio - rekla je Jovana Tomić Matora.

- Parfem mi je poklonio, ali ja ću ti ga sada vratiti - rekla je Dalila, pa je potom otišla po parfem do spavaće sobe i vratila ga Caru.

- Evo gledao sam u Dalilu i šta ćeš sad? Nisi mi ti pravni zastupnik pa da ti se ja pravdam - rekao je Car.

- Koga bre ti lažeš? Ja sam tvoja devojka, biće haos na reklamama - rekla je Maja.

- Ako ta osoba nije radila stvari koje meni ne pašu, ja sam to rešio odmah, kako sam znao. Vidim da nije to više za mene i da u meni stvara gnev... Boriću se samo za moj ku*ac i da njemu bude dobro... Bolje je da se rastanemo, nego da budemo loši. I po nas i po ostale - odgovorio joj je Filip.

- Dobar je govornik, samo meni nije - rekla je Dalila.

- Ovaj odnos koji sam završio, povukao sam pravi potez... Ona je nasmejana, hoće da razgovara sa bivšim mužem, ja srećan i u odnosu sa Majom... Da, boli, ali donja glava, a ne gornja - rekao je Car.

- To te boli, a - ubacila se Dalila.

- Ja ako hoću da raskinem sa Majom, meni Maja ne može ništa... Kad je Daila bila sa mnom, tukla je svog muža nogama, sad kad nije sa mnom, prilazi da priča sa njim - rekao je Car.

- Kad krene pretres reći ću kakva je tvoja komunikacija sa njom, njena sa tobom, moja sa njom i moja sa tobom - rekao je Dejan Dragojević.

- Meni su oboje mutni kao Dunav - rekao je Car.

Odmah za vreme reklama nastao je haos između i Filipa. Naime, dok se on u emisiji pravdao da ne gleda u Dalilu, primetio je da Maja gleda u svog bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša, pa su se zbog ovoga posvađali.

- Šta si video ti? - pitala je Maja.

- Sad ću da ti objasnim, ali poslednji put sam video. Ne prebacuj na mene, drugi se smeju i gledaju u mene kad tebe podižu što me praviš ludim. Vrlo efikasno rešavam svaku situaciju sa tobom. Nećeš me praviti budalom. Ja sam ustao da pričam o tome kako ne gledam u nju, ti si sedela na kauču, pratim situaciju, Janjuša, tebe, Dalilu, Milana. Janjuš gleda u tebe, ti govoriš: "Mogu ja da se upetljam i poremetim sve situacije", a on se smeška - pričao je Filip.

- Znam šta hoćeš da mi kažeš - skočila je Maja.

- Ne možeš sa mnom tako - rekao je Car.

- Ja ti kažem da mogu. Svaljuješ na mene krivicu jer si ti kriv - pratila ga je Maja.

- Završavamo. Nemoj da me štipaš - urlao je Filip.

- Oni gledaju u mene dok ti gledaš u drugu devojku. Ja nisam gledala u njega - urlala je Marinkovićeva.

- Moja odluka je da budem sam. Nemoj da me grebeš - rekao je Car i počeo da beži.

- Mogu da radim šta hoću. Kako ti možeš mene da optužuješ, a ti radiš neke stvari? - urlala je Maja.

- Završio sam sa tobom, kao što sam sa njom. Već dva, tri puta sam te ulovio kao nju. Ne verujem ti, ti ne veruješ meni, to je to. Neću da budem u lošem odnosu - pričao je Filip.

- Ti ovo namerno radiš. Što radiš ovo? Ološu najveći na svetu, prestani tako da se ponašaš prema meni! - urlala je Marinkovićeva.

Maja i Car su nastavili žestoku svađi ispred sobe za rehabilitaciju.

- Prebacuješ na mene - rekao je Car.

- Napraviću ti pakao, uništio si mi život! Što radiš neke stvari? - urlala je Maja.

- Pričam zbog tebe, da bi tvoje uši čule. Večito imam nekog ko mi ne veruje - dodao je on.

- Namerno ode za kauč da bi gledala. Znam ja šta si radila sa njim koga si šatro volela sa mnom, Čorbom i ostalo. Nema pogleda sa tobom, priče, veze, nema ničega. Kao što mi je ona vazduh bićeš i ti - nastavio je Car.

- Što si se pomirio sa mnom? - vikala je Maja.

- Zato što te volim. Namazana si, samo to kod mene ne prolazi. Videla si kako je ona prošla sa mnom jer je kvarna, ti si to isto počela da radiš - dodao je Car.

- Ja tebe nisam nijednom za*ebala - rekla je ona.

- Jesi, on gleda i smeje se, ima tu nešto... Video sam sa kauča, dečko reč nije rekao, a ona smeh - nastavio je on.

- Nećeš biti sa mnom, a ne raspravljati se. Bićeš sa Janjušem, Čorbom, ali sa mnom nećeš biti. Juče isto kao, rehab i Filip, laž za ovog napolju, svakog dana nešto. Ti mene da udaraš jer ja hoću da spavam, da se ja pravdam za nepostojeće situacije. Znam šta si ti radila njemu, nije mogao cigaru sa mnom za zapali, a ti... - govorio je Filip.

- Nemoj da prebacuješ temu - dodala je Maja.

- Samo Mina Vrbaški je mogla da se ganja sa mnom, a da ja to trpim. To je prva i zadnja osoba, ovo drugo kad rešim, tako ću rešavati sa svakim. Nisam ja budala, mene ne možete da jašete - završio je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još