ZA SAVŠEN ZIMSKI AUTFIT: Statement kaputi - popularniji nego ikad pre

Statement kaputi su ove godine popularniji nego ikada pre. Na kraju krajeva, zašto bi zimski autfiti bili tmurni i jednolični kada ne moraju?

Kada krenu da padaju temperature, svi posegnemo za našim omiljenim kaputima. Uglavnom, kaputi su crni, beli ili pak u braon tonovima. Ali ovim jednostavnim autfitima došao je kraj. Ove zimske sezone u modi su odevni komadi koji ostavljaju utisak i izdvajaju nas iz gomile. Vreme je da se ohrabrite i birate malo drugačije komade. Što neobičniji, naizgled neuklopivi dizajn na kaputu pravi je statement odraz.

Foto: Ilustracija/Pexels.com

Statement kaputi za zimsku sezonu 2021.

Narandžaste nijanse

Dašak jeseni ponesite sa sobom i kada počne zima. Tople, narandžaste i crvenkaste nijanse ove sezone su veoma popularne, naročtio ukoliko izaberete neobičan dizajn.

Animal print

Ovaj dizajn, kako se mnogo puta dosad pokazalo, ne izlazi iz mode. A ove godine, nosi se i na kaputima. Zebra, leopard, zmija, tigar... na vama je samo da izaberete print koji vam se najviše dopada.

Neobični detalji

Ukoliko niste fan full statement kaputa, izaberite onaj s minimalnim detaljima. Oni će razbiti monotoniju, ali neće biti prenapadni.

Šljokice

Novogodišnja noć rezervisana je za šljokice. Sjajne stvari možete nositi cele zime, a ukoliko volite, čak i svakog dana. Naravno, ukoliko odaberete takav kaput.

Karirano

Dezen koji sam po sebi pleni pažnju sjajno izgleda i na kaputu. Odlično će se ukolopiti ako ste ljubitelj jednobojnih bejzik komada, jer će "podići" odevnu kombinaciju i dati joj "ono nešto".

Foto: llustracija/Pexels.com

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još