OČI U OČI: Maja Marinković i Dalila Dragojević zaratile pred zadrugarima, pljuštale uvrede i psovke (VIDEO)

Sinoć je u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima održana emisija "Nominacije". Zadrugarii su birali između Dalile i Dejana Dragojevića koji su tokom prošle nedelje bili potrčci.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Maji Marinković.

- Mislim da ovakav odnos, da mi je neko rekao da će biti ovakakv odnos, ne bih mu verovala. Sada su kao stranci sve dok ne dođe do nekog konflikta. Verujem da im nije lako što su u situacijama u kakvim jesu. Imam suprotno mišljenje o njima kao ljudima. Mislim da je Dalila ispala loš čovek prema Dejanu i mislim da ovo nije zaslužio. Mislim da nije davao povoda da ona bude ljubomorna. Za Dejana mislim da je intelginentan, a da sam ja na njegovom mestu pomerila bih se iz mesta. Kada nekoga voliš ne možeš da budeš objektivan, jer on kada plače i radi neke stavri, ne može da ostane ravnodušan jer je emocija prisutna, a Đedović ga nekako vrati. Ja ti od srca želim da budeš sam dok ne prođe taj neki emotivni haos. O Dejanu imam zaista lepo mišljenje, nemam šta ružno da kažem. Ja ne reagujem na budalaštine, a kamoli ovako. Što se tiče Dalile, ne mogu da kažem da imam lepo mišljenje o njoj kao čoveku, ali ako može da uradi nešto nekome sa kim je bila pet godina zajedno, ne može da bude dobra ni za druge. Ispala je nefer i nečovek prema njemu. Konflikt između nje i mene je nastao zato što me je pominjala u lošem kontekstu, dok sam ja bila u spoljnom svetu. Nisi ispala dobar čovek prema njemu, lažno si se pokajala na radiju, to je moje mišljenje. Ostaviću Dejana, šaljem Dalilu - rekla je Maja.

- Ako se svađaš sa nekim i biješ, onda mrziš tu osobu. Ne pričam ja o tebi. Da li ako se pobiješ ili posvađaš sa nekim, je l' to znači da ga ne voliš? - pitala je Dalila.

- Ne ne znači, ja tebe neću vređati - rekla je Maja.

- Ti si mene dosta puta izvređala, iako sam se ja tebi izvinila za sve uvrede. Takođe, mislim, da ti situaciju sa svojim dečkom koristiš da mene ponižavaš. Mislim da ne treba da se raduješ tuđoj nesreći, jer ja tebe ne provociram, jer da te ja provociram, bio bi ti masakr svaki dan. Ja ne moram da ti tolerišem ni batine, ni bacanje stvari, a drugi moraju. Ja mislim da ti treba da rešavaš svoje probleme van mene, ja ti problem nisam. Zašto misliš da bi pored takve ribe, kako se predstavljaš, zamenio sa debelom krmačom? - rekla je Dalila.

- Zato što on to nije radio zato što se zaljubio u bolju ribu ili tako nešto, nego zato što je labilnog karaktera i pada na lake devojke, kao što si ti - rekla je Maja.

- Hvala ti na tim rečima, a meni je dovoljno da vidim tvoju ljubav prema tvom dečku, kad si ti bila sa Čorbom. Ko god je otišao na tvoju ili njegovu stranu napravio je kardinalnu grešku. Ja te molim da više ne koristiš priliku da me vređaš - rekla je Dalila.

- Ti si rekla da sam ja after devojka. Meni je bitno šta je rečeno, a ne kada - rekla je Maja.

- Ti nisi bila sa njim u vezi kada smo mi stupili u odnos. Ja ne znam šta ti hoćeš od mene - pitala je Dalila.

- Da ne glumiš žrtvu. Ti žrtva ne možeš da budeš ni za deset života. Nikome pametnom i normalnom se ne može desiti isto što i tebi. Manipulator si ti za ovog dečka sa kojim si bila pet godina. Ti si odron - rekla je Maja.

- Nisi mi ciljna grupa, ni ti ni tvoj dečko. Ne plašim se tebe ni deset takvih da mi stanu. Ja ti nisam Filip da unakažena hodam, a da ti sklanjam ruke. Ja unakažena, unakažena i ti. Moja priroda ne može da se poredi sa tvojim veštakom - rekla je Dalila.

- A u duši hoće li se oporaviti? Ne znaš, jer si bludnica i razvratnica. Dalila Dragojević, Mujić, Car, ne znam koje ti je više prezime. Voliš ti neke druge stvari da stavljaš u usta. Deki, Bog te je pogledao - rekla je Maja.

- Otvaram školu za humor i zapošljavam Maju Marinković - rekla je Dalila.

- Ti možeš da otvoriš školu za prevaru. Jel sam ti ja kriva što si debela? - odbrusila je Maja.

- Ja se izvinjavam što nisam uložila u sebe te pare i uradila sedmice - rekla je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.