MOGLA JE OKO DA MU ISKOPA: Nakon tuče Maje Marinković i Filipa, oglasio se Carev najbolji drug

Nakon stravičnih scena koje su se odigrale juče u rijalitiju "Zadruga 5" kada se desila tuča između Maje Marinković i Filipa Cara, oglasio se njegov najbolji prijatelj Bruno Uremović, koji je podržavao njihovu vezu.

- Video sam šta se desilo i ja sam iskreno u šoku. Ona kao da nije normalna, ne znam šta je ovo bilo, mogla je oko da mu iskopa. Stvarno sam šokiran njenim ponašanjem i ne znam šta bih rekao. Ne znam šta se desi sa tim devojkama kad uđu unutra, zašto se tako ponašaju. Maja je napolju bila dosta normalnija i imali su lep odnos, ja sam sada zatečen. On je gospodin i svaka mu čast kako je uspeo da se iskontroliše, da je slučajno ne povredi ili napravi neku glupost. Jedino što mnogu da kažem da sa njom može da trenira, jer se i ovako žali da nema fizičku aktivnost, pa taman da bude u treningu i da izbegava prepreke kao specijalac - rekao je Bruno.

Bruno se osvrnuo i na Filipovo izvinjenje Dalili Dragojević, kao i izjavu da je ona jedina žena koju je voleo.

- Uh, ne znam. U toj kući je sve moguće, ne smem ništa da prognoziram. Ne verujem da će se pomiriti, ali više je sve neizvesno. Ne zna ni on šta više oseća, totalno je pogubljen, ali kad sve saberem i oduzmem, možda mu je najbolje da bude sam - zaključuje Filipov drug Bruno.

Izvor: Pink.rs
Foto: filip_car_capo_ck/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.