TI SI UBICA, UBIO SI MOJE DETE: Maja Marinković iznela gnusne uvrede na račun Marka Janjuševića (VIDEO)

Tokom jučerašnje emisije "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević podigao je Marka Janjuševića Janjuša kako bi izneo svoju stranu priče o izolaciji gde trenutno boravi sa bivšom devojkom Majom Marinković i njenim dečkom Filipom Carom koji svako veče imaju seks pred njim.

- Nisam čuo da imaju seks, ja tamo retko i idem, samo što moram da prespavam. Rekli su mi ovde za to, ali je to meni nebitno, ali ja to ne verujem da se to desilo. Neko me ovde naziva ubicom, ali kada se to desilo, ja sam joj rekao: "Ti rodi". Rekao sam da ne želim da živim sa ovom osobom niti me zanima da živim sa njom. Radi šta hoćeš, ne želim da živim sa njom. Sva moja nervoza između mene i nje, može da bude samo ono što sam ja dozvolio da me je danas blam. Blam me je situacija koje sam doživeo sa ovom ovde osobom i ne mogu da verujem šta sam sebi dozvolio - rekao je Janjuš.

Ovde sam se naslušao raznih istina i neistina. Kad je Maja imala seks sa zadrugarom prošle godine na istom mestu, bila je osuđena isto - rekao je Lepi Mića.

- Rekao sam joj da me ne spominje ovde, a ona mi viri ispod jorgana, gleda me ovde stalno. Pokrije se, pa mi viri, pa dođe ovde i dobacuje mi. Svaki dan mi dobacuje. Seks ima pa se okrene ka meni i pogleda me - rekao je Janjuš.

- Lažeš bre, lažeš. Dva puta sam pogledala - ubacila se Maja.

- Ja ne lažem, ali joj lepo kažem, nemoj da me spominješ - rekao je Janjuš.

- Ti si moje dete ubio, ti si za mene ubica, a i ne volim te. Ostavio me je kad mi je bilo najteže - rekla je Maja.

- Zameram Maji, ona kad joj se nešto zameri, odmah napominje da mi nešto radimo zbog nekoga i ostalo. Maja voli savete koji njoj idu u korist - rekao je Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još