UHODIŠ ME I MALTRETIRAŠ, HOĆU DA BUDEM SAM: Filip Car odbio da spava sa Majom u izolaciji, ona mu poručila da će proći gore od Zole! (VIDEO)

Filip Car odbio je da spava u izolaciji i se uputio ka Beloj kući, pa ga je njegova devojka Maja Marinković iz tog razloga pratila u stopu.

- Neću da spavam sama tamo. Hoćeš da dođeš? - pitala je Maja.

- Kad dođem došao sam - drao se Car.

- Ja neću ovde da spavam, maltretiraš me - ponavljala je Maja.

Filip ju je molio da ga ostavi na miru i vrati se u izolaciju, ali ona nije želela ni da čuje, pa se bukvalno popela na njega i krenula da mu se unosi u facu, a on ju je grlio, ne bi spustio loptu i smirio situaciju:

- Koliko ti puta moram reći da me ostaviš na miru, Majo? Nemoj me kontrolisati, ako mi pukne film, mogu razgovarati sa kim želim, mogu i polupati sve - govorio je Car.

- Nemoj da praviš od mene budalu, folirantu, izludiš me, pa me grliš! Neću da živim od danas do sutra! Gore nego Zola ćeš proći, radiće štikla, vidim ja. Ti bi sad malo da šaraš, jer ne znaš šta hoćeš, ali ja neću da ispaštam zbog toga - vikala je Maja.

- Majo, idi spavaj! - ubeđivao ju je on.

- Pa, to ti je i cilj. A sa kim ćeš ti pričati?! Nemam poverenja u tebe ovoliko, zato što si me prodao - nastavljala je ona.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još