ČIM SAM SE RODILA TATA JE ZNAO DA ĆU BITI PEVAČICA: Svetlana Ceca Ražnatović otkrila detalje svog odrastanja u Žitorađi

Svetana Ceca Ražnatović veliki deo svog privatnog života otvoreno deli sa publikom, te su i članovi njene porodice često prisutni u javnosti.

Njenu sestru Lidiju svi vrlo dobro znaju i može se reći da se ona i najčešće "provlači" sa pevačicom kroz domaće medije.

Kada je reč o njihovim roditeljima, poznato je kako oni izgledaju, a Ceca je jednom prilikom otkrila i čime su se bavili.

Mira i Slobodan Veličković ne pojavljuju često u javnosti i nisu deo estradnog života, ali su uz svoju ćerku u svim bitnim situacijama u životu.

Pevačica je otkrila da je Mira bila seoska učiteljica, a Slobodan mašinbravar i trgovac.

- Kažu da je moj tata čim sam se rodila i prvi put zaplakala rekao: "Jao, rodila se pevačica!". Kad sam progovorila, roditelje sam zvala po imenu, a mamu oslovljavala sa Mico - ispričala je Ceca.

- Vrlo smo strogo vaspitavane. Tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: "Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće" - istakla je svojevremeno pevačica.

Izvor: Blic/Mondo.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.