PALI SMO NA ISPITU LJUDSKOSTI I HUMANOSTI: Nikola Kojo zgrožen nasiljem i uvredljivim komentarima na društvenim mrežama (FOTO)

Mlada jutjuberka Kristina Kika Đukić izvršila je samoubistvo zbog sajber nasilja koje je godinama trpela na društvenim mrežama.

Glumac Nikola Kojo retko se oglašava na društvenim mrežama, ali nakon ovog tragičnog događaja odlučio je da objavi podugačak status putem storija.

- Život je ionako prekratak. Mladi moraju znati da zapravo i postoje rešenja za njihove probleme iako možda trenutno ne vide svetlo na kraju tunela. Ako se upitate šta znači i kolika je moć uvredljivog komentara, setite se Kike. Sa samo 21 godinu okončala je ovozemaljski život zbog neiživljenih osoba, kako popularno kažemo "nolajfera", koji sede za tastaturom i kradu Bogu dane, vređajući druge osobe na najstrašnije načine - započeo je glumac.

- Slična vam je situacija i sa nacionalističkim komentarima. Hoćete biti srećniji ako date svoj glup nacionalistički ili nekome personalno uvredljiv komentar? Imajte na umu da komentari bole, pa i ubijaju, čak mogu da igraju ulogu u oružanom sukobu. Šta, preterujem? Razmislite. Vi toga niste ili ne želite biti svesni. Mislite da je zabavno i IN nekoga ili nečija osećanja vređati i ponižavati? Sram bilo sve one koji pišu uvredljive komentare! Balkan je moj, kao i vaš, ali Balkan nije u dovoljnoj meri naučio da poštuje uspešne, druge i drugačije i veliko je pitanje da li će ikad! Kiko, počivaj u miru, mi kao društvo smo pali na velikom ispitu ljudskosti i humanosti! - završio je Kojo.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: nikola_kojo_pravi/Instagram

Pogledajte još