PREVARIO SI TEODORU SA MNOM: Maja Marinković raskrinkala Milana Jankovića Čorbu pred zadrugarima (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa Majom Marinković i Milanom Jankovićem Čorbom o njihovom turbulentnom odnosu.

- Povela se priča u Beloj kući da je Maja krenula da nosi naočare otkako se Čorba uselio u Belu kuću - započeo je voditelj.

- Čula sam za to. Onda, vrlo brzo sklanja pogled, beži brzinom munje kad je Čorba tu. Sve što smo čuli u subotu, razjasnilo mi se mnogo stvari. Jasno mi je bilo stavljeno do znanja da je Maja bila inicijator tog odnosa. Jedna stvar mi je nelogična. Ušla je u subotu, preko dana odmah pričala sa Tarom o Čorbi, prizivala ga, a onda se dešava ponedeljak, ogromna ljubav sa Carem. Kako se to zaustavilo za pet sati? Isto tako mi je nelogično Filipovo sa Dalilom. Ja sam i prošle godine govorila da je Majin odnos sa Čorbom vrlo specifičan. Da li je to neka žal za tim, da li je to nedovršeno. Mislim da je više to čežnja za tim. Maja je neko ko je bolešljiv na Čorbu. Nije dala na Čorbu nikada, nikada nije rekla ružno za njega. Kada je Janjuš sto puta na kraju prošle sezone prebacivao Čorbu, ona nije dala na Čorbu nijedne sekunde, uvek je govorila sve najlepše. Čorba je bio neko sa kim se nije čupala, štipala, navodila ga kao primer neke lepe veze. Mislim da će uvek da ga gleda, da mu se uvek vraća - istakla je Sandra Rešić.

- Čorba, da čujemo tebe, ti si sinoć rekao da si i te kako primetio da Maja pokušava, da ima te fazone i fore, da obleće oko tebe, da si ulovio njen pokušaj da bude u tvojoj blizini - rekao je Tanasijević.

- Primetio sam poglede kad je bilo veče novinara, ovde dolazi, ne mogu da kažem da je zbog mene, ali je često viđam. A što se tiče naše priče oko koje se ne slažemo, stojim iza svega toga. Sve što sam rekao, to je za mene istina. Stojim iza te priče, to je to. Kontaktirala me je ta šminkerka, pitala gde sam, ja rekao na krštenju, Maja je došla. Ja sam i zaboravio da je trebalo da dođe dok je došla - rekao je Čorba.

- Slušaj, zvao si me non-stop. Ne znam što imaš gard prema meni, treba da budeš zahvalan što si ovde. Taki, uđi u slike, imaš poruke gde piše Cica, imaš sve poruke kad mi je slao, i srculenca, nađi sve i pošalji Darku, pošto Čorba sve laže. Prvo si me zvao kad si bio sa Borom dok si bio u vezi sa Teodorom, preko Bore si me zvao. Prvo, saznali su novinari Pink.rs da je raskinuo tek posle mesec dana jer je nebitna veza, on je rekao da nisu raskinuli, da su iz svojih razloga obrisali slike - poručila je Marinkovićeva.

- A što se nisam video sa tobom, ako sam želeo? Što se interesuješ ako je nebitna veza? - rekao je Čorba.

- Pričao si da ne možeš da se otarasiš te tvoje - nastavila je Maja.

- Pa ti sama sebe kanališ, da li je gore da te neko zove ili da ti juriš tamo da se vidiš? - uskočio je Miki Đuričić.

- Ne kanalim se, pričam istinu. Posle "Narod pita" si me zvao - nastavila je Marinkovićeva.

- Ti i Bora ste bili na rođendanu, zvali me. On je rekao da je tu Maja, ja sam rekao da neću da pričam. To je prvi poziv bio. Nismo se čuli, idemo polako, jedno po jedno - rekao je Čorba.

- Glumi šmekera sada. Njega treba da bude sramota, nikad nisam loše rekla nešto o njemu. Ako sam mu uništila vezu, žao mi je. Prevario si Teodoru samim tim što si imao želju da se vidimo. Bio si u kolima sa Teodorom kad te je šminkerka zvala. Rekao si da te guši, jedva je čekao da ode ona u Banjaluku da se vidi sa mnom. Prevario si je sa mnom - nastavila je Maja.

- Ko je bio inicijator kad si bila na nekom rođendanu? Ja nisam zvao prvi - rekao je Čorba.

- Nešto si se unervozio, nisi baš tako kad pričaš stvari u koje si siguran. Ako misliš da ću i Svilenu da nosim preko mojih leđa, neću - poručila je Marinkovićeva.

- Raskinuo sam sa Teodorom dvadesetog, a sa tobom sam bio tri dana kasnije - naveo je Čorba.

- Uh, baš si mnogo patio - rekla je Maja.

- Moram nešto da ti kažem i posle budi za sve u pravu. Ja sa tobom nisam bio iz bilo kakve emocije, već samo zbog seksualnih odnosa - rekao je Čorba.

- Pričao si kako te tvoja devojka guši, kako si sa devojkom non-stop i kako nisi mogao da se obuzdaš kada sam bila sa Janjušem, i da si jedva čekao da me vidiš - nastavila je.

- Sve ima u slikama, Taki može da pokaže, u slikama ima sve jer sam sve skrinšotovala - rekla je Marinkovićeva.

- Zašto si to slikala? Šta si ti planirala da ću ja ući ovde i da ćeš to moći da iskoristiš? - pitao je Čorba.

- Sve imam jer si mutan i jer ne govoriš istinu, toga sam svesna od samog početka. Vi ste se došlepali na mojim leđima ovde - rekla je Maja.

- Zašto njoj Teodora toliko smeta? - pitao je voditelj.

- Nju sam voleo a tebe nisam nikada! Ne smatram sebe šmekerom što sam bio sa tobom, ne ponosim se time uopšte - nastavio je Čorba.

- Sve dokaze imam. Jednom prilikom smo se dogovorili da dođe kod mene i ja sam se naljutila jer nije došao i tada je pisao sve i svašta i zvao me i te prepiske imam - govorila je Maja.

- Naravno da nisam došao, rekao sam da sam umoran, a da se razumemo kada je ljubav u pitanju nema umora, morao sam da imam neki izgovor - nastavio je Čorba.

- Nisam ti ja kriva što si prevario svoju devojku! - viknula je Maja.

- Nisam ja nju prevario, ja sam sa tobom bio posle raskida. Ti si ta koja je mene cimala kada je bila sa Carem! - izjavio je Čorba.

- Ne lupetaj, moram sada da kažem, mene je sramota što sam bila sa njim. Sve ovo što priča je jedna lakrdija i toga sam sada svesna. Neće tvoja svilena ući preko mene samo da znaš - rekla je Maja.

- Nju najviše boli Teodora, jer sam nju priznao a nju nisam nikada. Zato i govori da sam je prevario. Ona je mene cimala dok je bila sa Carem, ali nek bude istina sve što ona govori. Neka bude kako bude, ali ja Teodoru nisam prevario i to je tako. To nju najviše boli i zato hoće da se izdigne iznad Teodore - rekao je Čorba.

- Zašto je nikada nisi priznao? - pitao je voditelj.

- Pa jesam, ali sam shvatio da ne želim da se borim za te emocije, nisam imao potrebu. A sa Teodorom sam želeo i borio se za nju do samog kraja - odgovorio je Čorba.

- Meni je ta devojka totalno nebitna, ne zanima me da neko više zarađuje pare preko mene - dobacila je Maja.

- Mene nikada nije grebala i ponašala se tako jer je osetila stav muškarca, ne želim nikome da pokvarim vezu samo kažem onako kako jeste - dodao je Čorba.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.